Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie radzę sobie z moją relacja. Problem trwa już długo. Nasze życie seksualne jest bardzo słabej jakości, zbliżenia rzadkie - a dla mnie to dość istotny aspekt. Myślałem że to się poprawi jak weźmiemy ślub. Nic z tego. Mam wrażenie że dla nie obowiązki związane z pracą są ważniejsze. Seks praktycznie tylko ja próbuję inicjować. Już straciłem zapał i powoli odechciewa mi się starać. W domu większość rzeczy ja
Nie radzę sobie z moją relacja. Problem trwa już długo. Nasze życie seksualne jest bardzo słabej jakości, zbliżenia rzadkie - a dla mnie to dość istotny aspekt. Myślałem że to się poprawi jak weźmiemy ślub. Nic z tego. Mam wrażenie że dla nie obowiązki związane z pracą są ważniejsze. Seks praktycznie tylko ja próbuję inicjować. Już straciłem zapał i powoli odechciewa mi się starać. W domu większość rzeczy ja
JohnnyBlack +194
#nba #michaeljordan #lebron #takbylo
@appylan Wiesz, co jest najśmieszniejsze? LBJ jest bardziej clutchowy od MJ'a, a MJ był lepszym shot-blockerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW jeśli tak chcesz oceniać zawodników, to jedynym porównywalnym koszykarzem do Jordana może być Chuck Taylor xD
możliwe że LBJ ma lepsze staty ale emocje były po stronie MJ ogólnie wtedy ekipa bulsów z pipenem i rodmanem to byli gwiazdorzy
oczywiście należy się wytłuczenie:
W Boksie był Muhammad Ali, który otworzył boks na masy potem był Mike Tyson najmłodszy mistrz wagi ciężkiej
W NBA rywalizacja bullsów z suns-ami elektryzowała świat a dziś NBA jest cieniem tamtej epoki
Jakkolwiek byś się nie podniecał skutecznością LBJ wartość marketingowa w skali
@koral: no to dlaczego go oceniasz, zresztą tak radykalnie?
@koral: ile butów sprzedali?
@koral:
ale jestem dobrym wyznacznikiem nastojów a mianowicie już mnie nie interesuje mimo że nasz rodak tam gra
dlaczego? bo nie ma tego fejmu
w duchu żałuje że mnie nie interesuje, sam zadaj sobie to pytanie
- NBA kiedyś > NBA dziś bo jakaś randomowa czerwonka z wypoku już nie ogląda.
Co tu się... XD
https://www.basketball-reference.com/pi/shareit/4vi1E
Tu masz staty clutch LeBrona w RS od 2006 do 2016. W zeszłym roku był 1/2. Czyli w ciągu ostatnich 11 lat, w sezonie regularnym, ten bardziej-od-Jordana-clutch LeBron James jest 6/48 w rzutach na remis lub zwycięstwo w ostatnich 5 sekundach meczu. Nawet doliczając PO, w których jest skuteczniejszy, to nadal jest tylko 21%.
Żeby nie było - wcale nie twierdzę, że LJ nie jest dobry w końcówkach -
W bonusie masz statystyki Per-48 MJa, z crunchtime, z PO 1990-92.
5 point margin with 5 minutes or less remaining:
Plus/Minus Total: +111
Plus/Minus Per 48: +17.2