Ahh no i tak, niby będzie instruktor, dwie kamery, a z tyłu laptop? Daniel jest tak naiwny, czy przygotował plik zielonych, żeby pomysł jednak przeszedł? ( ͡°͜ʖ͡°) #danielmagical
@zapalarka: pliczek zielonych, a jakże! przecież mówił, że WSZYSTKIE CELE MAJĄ BYĆ ZREALIZOWANE, bo jak nie to mamy go zniszczyć, unsubować itd. ( ͡º͜ʖ͡º)
@zapalarka: Nawet gdyby, to po pierwszej takiej jeździe miałby przekreślone dalsze jazdy (zwrócili by mu pieniądze i do widzenia). A gdyby jeszcze wypłynęło że dawał łapówki, instruktorowi też byłoby nieciekawie.
@Carolina777: a, popatrz, o takiej akcji zupełnie nie pomyślałam, ale masz rację w 100%. Gruby chyba nie wie, jakie będą tego konsekwencje ( ͡°͜ʖ͡°) @hyperxd: ja go już dawno unsubowałam, ale jakby trzeba było, to bym zasubowała i odsubowała ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Mirasy w co gracie na androidzie dla zabicia czasu? Czasem bym w coś pyknął ale nie mam pomysłu. Bez żadnych płatności oczywiście. Gatunek dowolny. #gry #android
#danielmagical
A gdyby jeszcze wypłynęło że dawał łapówki, instruktorowi też byłoby nieciekawie.
@hyperxd: ja go już dawno unsubowałam, ale jakby trzeba było, to bym zasubowała i odsubowała ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_tsfGhB2K0bLZLYIR25W9pUwOrVRGsVlX.jpg
Pobierz