Aktywne Wpisy
m4kb0l +1900
Szacunek dla pani marszałkini że daje się tym prostakom wypowiedzieć do końca mimo że ewidentnie nie rozumieją że mają minutę. Tam powinien stać jakiś goryl i za klapy wywalać po minucie tych nieudaczników
#sejm
#sejm
Wchodze do kuchni z rana. Mame na lapciu patrzy internety. Tate nagle coś mówi, że o tym zamachu bardzo niejasno mówią w TV. Mame na to, że ogólnie mało wiadomo. No to mówię daj mi na chwile tego lapka.
Wbiłem na wypok, pacze główną i pokazuje mamie artykuł żeby się czegoś dowiedziała po czym wyłączam.
30 min później wbijam do kuchni po herbate a tu mame zapatrzona w ekran. Patrze a tam wypok XDDD
I przegląda sobie tak do tej pory, obecnie ogląda materiał z zawalonej drogi DK22 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
Co ja #!$%@? zrobiłem XD
#heheszki
@Kedlov nie i nie mam zamiaru ( ͡° ͜ʖ ͡°). Problem w tym że miała włączony nocny.
Musze się wylogowac z tamtego laptopa potem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ma bana na www.wykop.pl :D
@TwojStaryToKorniszon: Znam dzieciaka, biedny chłopak, wszyscy koledzy cisną mu że jego stary to korniszon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cl_master: chciałem napisac jaką popularną chorobę mamie zafundowałeś ale ten żart byłby nie na miejscu ;)