Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +264
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
cadec +41
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Pora kupić na aliexpress xD
Facetowi z obrączką jest też
Dla niektórych to jest w jakiś sposób 'logiczne'.
Dla mnie żonaci to same kłopoty, szalona żona, płaczące w domu dzieci, rozwody, rozprawy, adwokaci, wydatki, szarpanie się, opieka nad dziećmi i perspektywa tego, że machnie mi 5 gówniaków i zostawi jak swoją poprzednią żonę
@SillySweet nie wszyscy patrzą na faceta jako na męża i dawcę gówniaków ;) jak ktoś chce się zabawić, to druga strona będąca już czyimś małżonkiem jest MNIEJ problematyczna - nie będzie za Tobą łazić.
Inna sprawa, że gdybym nawet szukała jednostrzałowca, to nie wśród żonatych.