Aktywne Wpisy
miku555 +210
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody

Creed-Bratton +842
Jeszcze chwila i wyk0pki zaczną pisać, że ten Putin to jednak nie taki zły i w sumie dobrze, że zaatakował Ukrainę, bo im się przecież należało xD
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina

Ziomeczki czy ktos potrafi mi wytlumaczyc jak wylaczyc próbne premium w bf1? Mam origin access i nie dawno wszedl tam bf1. Jak gram sam to nie mialem problemu z tym. Ale gralem wczoraj z ziomkiem ktory ma wszystkie premiumy srumy itd ogolnie pelen wypas z przedsprzedazy. Jak gram z nim to gram na mapach premium i mam informacje ze doswiadczenie sie nie dodaje i zeby sie dodalo to musze wykupic premium. Ale ja nie chce. Chcialbym z nim grac swoje mapy bez dodatkow zeby expa troche dostawac. Jemu to i tak wszystko jedno. Jest taka mozliwosc? Ktos to ogarnia? :D Czy nikt juz nie gra bez dodatkow i mimo origin access musze kupic premium za plusa zeby normalnie grac z kims jak czlowiek? Elo
P.s. jakby to kogos interesowalo to na niektorych mapach g4560 dropi do 30kilku fpsow xd
@kusprzyk: Bo ten CPU to szajs w sumie xD Tani w #!$%@?, ale szajs. Całe szczęście że AMD pozamiatało Ryzenem, to może skończy się era #!$%@? 2 rdzeni w końcu.
A żeby podsumować jakie
Komentarz usunięty przez autora