Aktywne Wpisy
Mezomorfix +133
Ucz się synek ucz.
Miej dobre oceny, zostań inżynierem, będziesz chodził w garniturze do pracy to zobaczysz ile dziewczyn będzie za tobą się uganiać.
Każda dziewczyna chciała by mieć takiego dobrego, wykształconego i mądrego chłopaka.
Panny się będą kolejkami do ciebie ustawiać jak im opowiesz co się uczyłeś na tej politechnice.
Ale synek najpierw NAUKA a później przyjemności!
Na dziewczyny i imprezy jeszcze masz czas! Ty masz się uczyć a nie łazić
Miej dobre oceny, zostań inżynierem, będziesz chodził w garniturze do pracy to zobaczysz ile dziewczyn będzie za tobą się uganiać.
Każda dziewczyna chciała by mieć takiego dobrego, wykształconego i mądrego chłopaka.
Panny się będą kolejkami do ciebie ustawiać jak im opowiesz co się uczyłeś na tej politechnice.
Ale synek najpierw NAUKA a później przyjemności!
Na dziewczyny i imprezy jeszcze masz czas! Ty masz się uczyć a nie łazić
krystiano_ps3 +33
Taka jedna loszka w kołchozie często do mnie zagaduje i zawsze sie do mnie usmiecha, jak mnie widzi. nie wiem co o tym myśleć
#przegryw
#przegryw
Gdzie teraz się zamawia xiaomi w Chinach? Swój telefon kupowałem u Goldwaya, ale widzę, że nie ma już "seller shipment" - a chciałbym uniknąć płacenia ceł/vatów.
Poszukiwany telefon: Redmi 4x, najlepiej wersja 64/4.
Xiaomi Redmi 4X 4/64 z kuponem 4X6GB za 162,99$ + wysyłka PriorityLine (+6,28$)
zobacz czy jeszcze działa, jeśli nie działa to może pójdzie z nowego konta
bezref
@MrFruu: dość podobnie, raz w jednym sklepie lepiej raz w drugim, mimo wszystko to gwarancja chińska zazwyczaj jeden rok, polecam płacić kartą przez Paypal aby mieć dodatkowe zabezpieczenie
Komentarz usunięty przez autora
@MrFruu: zależy jak na to patrzysz, ceny nie wszystkiego mają ok, cześć jest dobra, jeśli zbijesz kuponem i weźmiesz DHL + Ubezpieczenie od VAT i opcje gwarancji EU to potrafi wyjść wyższa cena, ale to bardziej sklep dla tych którzy nie patrzą na cene, a zależy im na
@aksal89
@11mariom:
Chyba, że tak, w sumie korzystałem raz i dał mi namiar na ogłoszenie kilka $ taniej niż sam znalazłem. Ale skoro tak mówicie to #!$%@?łem tamtego posta :-)
Redmi 4X Global B20 czarny - 139,99$ (brak wysyłki Priorityline)
Redmi 4X Global B20 złoty - 132,99$ z kuponem RM4XG lub RXG16 (brak wysyłki Priorityline)
Redmi 4X bez B20 czarny - 135,99$ + wysyłka PriorityLine (+6,28$) z KUPONEM R32X na 129,99$
bezref
bezref
bezref
@FuriousPredators: tak właściwie to widzę tylko info o gwarancji… Jak telefon w PL kosztuje dużo, zdecydowanie więcej to nie rozumiem o co Ci chodzi. Kupowałem u niego RN3Pro i jestem wysoce zadowolony, wczoraj doszedł MiBand 2 - też bez problemów.
W Polsce redmi 4x 32/3 kosztuje 878zł w nie-noname sklepie. U goldwaya wychodzi 550zł z przesyłką. Płacić 60% za