@Haetham na Mi6? Standardowo mała liczba użyć. GearBest traktuje te kupony jaki koszt marketingu, więc nie zrobią kilkudziesięciu użyć ;-) Cena jest niższa od tej, po której kupują Mi6.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
zaczynamy od #banggood i kupony specjalnego dla naszych czytelników.
LINK - #xiaomi #miband2 za $15.99 <-- Kupon ograniczony ilościowo oraz tylko przy wysyłce do Polski.
Prosimy o niekopiowanie tego kuponu na grupy Facebookowe. #pdk
LINK - Xiaomi Mi5s 3/64 za $235.51
LINK - Żarówka Xiaomi Mi Yeelight 9W RGB E27 LED za $12.93
LINK - #powerbank #blitzwolf BW-P5 15600mAh Quick Charge 3.0 Dual USB za $20.14
LINK - Zraszacz ogrodowy Loskii LG-GW3 360° za $8.89
z #gearbest
LINK - #dji #spark Mini RC Selfie Drone Combo Biały za $634.99 <-- tagujemy #drony, bo cena jest interesująca
Jutro na tagu #srodadzienkupona zamieścimy kupon na najnowszy flagowiec Xiaomi w bardzo dobrej cenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tomtop
LINK - #tvbox Docooler V11 Android 6.0 TV Box KODI 16.1 RK3229 2G + 8G za $24.99
LINK - Dron JJR/C H8D 5.8G FPV RTF z kamerą 2.0MP i wysyłką kurierem z Niemiec za $69.19
LINK - Klawiatura bezprzewodowa z touchpadem i podświetleniem Backlit 2.4GHz za $5.99
LINK - Klawiatura mechaniczna dla graczy za $39.99
#zapals
LINK - Wzmacniacz Xiaomi Mi 300Mbps WiFi Repeater 2 - English Version za $6.99
#aliexpress
LINK - Trytytki w rozmiarze 3x100mm 100 sztuk za $0.53
#gamiss
LINK - Taśma LED 1M USB 60 x SMD 5050 6W 5V Waterproof USB LED Ribbon Light- Rgb Color za $3.80
#geekbuying
LINK - Lampka nocna Xiaomi Yeelight Motion Sensor z magnesem i ładowaniem przez USB za $11.35
Chcesz na bieżąco dostawać powiadomienia o promocjach?
Zobacz nasz drugi tag cebulaonlinelive.
Linki bezpośrednie:
banggood
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
Standardowo mała liczba użyć. GearBest traktuje te kupony jaki koszt marketingu, więc nie zrobią kilkudziesięciu użyć ;-)
Cena jest niższa od tej, po której kupują Mi6.
Komentarz usunięty przez autora
Dwa pierwsze z GearBest dodaliśmy wczoraj https://cebula.online/?s=Redmi+4x