Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +182
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)

one_man_army +28
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki

#got #gameofthrones #graotron
@maciej-gajda: o ile pamiętam to sfabrykowany list do Robba, ale teraz Baelish to obraca że do Jona
It's the one Sansa was forced to write to Robb back in Season 2, telling him to surrender to Joffrey.
Petyr Baelish meant for Arya to find it to turn the two sisters against each other. Arya won't understand the context under which it was written, and will interpret it as Sansa betraying her family - when it was actually written under distress.
It's ingenious.