Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Powtarzam SPECJALISTE?
Moja rozowa ma psie zapalenie mozgu, a poza tym yorka, najbardziej w-----------o psa na swiecie.
Jest niestety nauczony spac w lozku, w co z grubsza staram sie nie ingerowac bo glownie i tak z rozowa spedzamy razem weekendy. No i jak jest z nami pchlarz, to spi w wyrku.
Kladzie sie czesto w p--------h miejscach, np miedzy nogami, albo kazdej innej konfiguracji ktora uniemozliwia normalne tam przebywanie, i do sedna: jak go niechcacy tracisz noga, reka czy c--j wie czym, s------l potrafi chwycic zebami. Moze nie ze ugryzc ale chwycic. Bywa tez tak i to syt. sprzed chwili: polozyl sie miedzy mna a rozowym, ja sie przebudzilem i chcialem sie do niej przytulic, kazalem mu zejsc (imo wie co to znaczy bo w innych syt komenda dziala), i nic, powtorzylem ze 3x i chcialem go przeniesc to mnie zaczal atakowac xD
Niestety odrazu s--------l warczec zza rozowego zebym go juz nie zlapal, ale mialem juz wtedy ogromna chec mu p-----------c co zreszta zakomunikowalem mowiac ze mu z--------e, na co obudzila sie rozowa, obronczyni malych s---------w wziela go do siebie i mi robi afere ze to ja go atakuje, wchodze na jego terytorium i w ogole.
Za c--j nie widzi patologii tej sytuacji, broni go bez przerwy i nie widzi nic dziwnego w tym.
Jak jest tu ktos kto sie zna na temacie psow moze doradzi? Zanim tego kundla przerobie na smalec?
#zalesie #psy #logikarozowychpaskow
Zmienić jak najszybciej. Poważnie.
Pozdrawiam.
@Dzej_Kej: Zmień różowego, bo jest za przeproszeniem głupia.
Zasada NR JEDEN w każdej relacji z psem. Rodzina = stado. głowa rodziny - alfa, pozostali członkowie - beta, delta, itp. Pies - na samym końcu w hierarchii. To jest JEDYNA zdrowa konfiguracja posiadania psa w rodzinie.
Ten mały wypłosz ma w swoim psim rozumku zbyt wielkie mniemanie o sobie
Poza tym ja generalnie lubie zwierzeta. Wiem ze to co piszesz ma sens na zasadzie instynktu i hierarchii ale jak mam sobie wyobrazic ze nagle zaczynam z nim fight bez powodu z podduszaniem włącznie, to jakos mi dziwnie...
Jedyny hardkor na ktory chcialem sobie pozwolic to zaladowac mu w dupe tak
@Dzej_Kej: Ja p------ę Ziom, z------a jest nielegalna :/
Chodzilo o p---------e mu, reka, otwarta zeby nie zrobic jakiejs krzywdy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora