Nie robię tego złosliwie, ale póki jest jeszcze młoda to niech się ogarnie bo jest całkiem ładna, a szkoda aby się stoczyła i w przyszłosci była takim damskim baobabem bez pracy i perspektyw. ( ͡°͜ʖ͡°) #danielmagical
@XenoNmusk: a gdzie ja napisałem że to jest normalne ty normiku? Jak jesteś w zoo to tylko przyglądasz się i nie dokarmiasz zwierząt. Takich rzeczy nie powinno się zgłaszać bo dzieciaki chleją i będą chlać i policja codziennie ma z takimi małolatami do czynienia. Zapewne zebrała o------l i tyle - po co robić jej problemy w szkole?. Jeśli serio poszła się r----ć z tym fagasem to tu akurat jest już
@syntezjusz: Ciekaw jestem jak ty byś zareagował na powrót n-------j, ućpanej i wyruchanej przez pół miasta córci. Życzę ci z całego serca, żebyś kiedyś tego doświadczył ( ͡°͜ʖ͡°) Nie rozmawiam już z tobą, bo jesteś amebą. Yoo xd
Takie już są nastolatki i nic tego nie zmieni. Idź do przypadkowego klubu (postaraj się nie podpierać ścian jak to zazwyczaj robisz) i spójrz jak nieletni się zachowują. Gdyby ludzie zgłaszali każdy niedojrzały okaz który doznał alkoholizacji to szkoły prawdopodobnie byłyby puste. Weź postaw się w czyjejś sytuacji bo nawet nie wiesz jak ktoś może mieć
@syntezjusz: Nie chodzę do klubów, bo tam przebywają jednostki z rynsztoku - tak jak ty. Druga sprawa miałeś już nie pisać do mnie, a jednak dalej płaczesz jak dziecko, któremu zabrało się lizaka. W dodatku jesteś egoistą - dochodzi 2 w nocy, a ty na wypoku jak jakiś neokid bez życia xd nie masz rano nic do roboty? Wykłócanie się z randomami w necie to twoje hobby? xD teraz dokładnie
@XenoNmusk: nie mam rano nic do roboty bo mam wakacje do października. Ja jestem egoistą? To ty chcesz zgłaszać jakąś typiarkę bo piła sobie a-----l i paliła p-------y (O ZGROZO. DAWNO DAWNO TEMU TO KAŻDY BYŁ WOLNY OD UŻYWEK PRZED 18 ROKIEM ŻYCIA KWIII KWIII). Zebrała zjebe od granatowych mundurów; tak czy tak będzie robiła co chce i nic tego nie zmieni. Co najwyżej nie będzie pokazywała się ze swoimi
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#danielmagical
Życzę ci z całego serca, żebyś kiedyś tego doświadczył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie rozmawiam już z tobą, bo jesteś amebą. Yoo xd
Czuje się zezłomowany. Touché.
Takie już są nastolatki i nic tego nie zmieni. Idź do przypadkowego klubu (postaraj się nie podpierać ścian jak to zazwyczaj robisz) i spójrz jak nieletni się zachowują. Gdyby ludzie zgłaszali każdy niedojrzały okaz który doznał alkoholizacji to szkoły prawdopodobnie byłyby puste. Weź postaw się w czyjejś sytuacji bo nawet nie wiesz jak ktoś może mieć
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora