Nie robię tego złosliwie, ale póki jest jeszcze młoda to niech się ogarnie bo jest całkiem ładna, a szkoda aby się stoczyła i w przyszłosci była takim damskim baobabem bez pracy i perspektyw. ( ͡°͜ʖ͡°) #danielmagical
@XenoNmusk: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD? Zróbmy wszystko aby nie stała się j-----m karyńskiem i sprawmy żeby ją w----------i z j------o gimnazjum? Potrafisz myśleć xD?
@syntezjusz: Świeci p---ą na streamie, szuka atencji to niech ją w--------ą ze szkoły. Może ruszy mózgownicą i w przyszłości nie będzie podrzędnym szlaufiskiem :)
@syntezjusz: No a kto może inny ją ogarnąć niż szkola? Bo rodzice mają ją widocznie w dupie skoro w takim wieku po nocach się szlaja nie u siebie. A jest w takim wieku, że jeszcze się może ogarnąć.
@syntezjusz: No to ja chyba mam dziwnych rodziców, bo jak byłem w jej wieku to w wakacje miałem czas do 22, jak wybłagałem to do 22:30 i w ciągłym kontakcie pod telefonem. A ona sobie piję, pali (rodzice na bank o tym wiedzą, bo fajki smierdzą). Zaprasza typków do siebie, SAMA.
@syntezjusz: Cały czas kontrolować? Wystarczyło normalnie wychować, ale z tego co widzę to nawet ty nie miałeś normalnej rodziny, tylko jakaś patolka i teraz masz się za twardziela "wychowała mnie ulica jotpe" xD
Dziecka nie trzeba nadzorować 24/7 wystarczy wpoić do głowy dobre maniery, pokazać co jest dobre, a co złe i dalej niech dziecko samo wyciągnie wnioski z tych wzorców. Niestety wzorców dobrych nie ma i jest kim jest
@syntezjusz: Problem jest taki, że ona nie ma żadnych problemów czaisz? Ona na legalu wbija na streama, którego ogląda kilkanascie tysiecy ludzi i pali fajki i chleje a-----l chowając się za obrębem kamery i mysląc, że nikt nie wie, że tam przesiaduje. Jak Tobie się podoba takie cos i jestes za tym, to wsiadaj w pociag i jedz do Torunia. Może nawet bys zaliczył, pod warunkiem, że stać Cię na
@syntezjusz: Ale po co od razu taka ofensywka i wyzwiska? Normalnie nie potrafisz odpisać? Lecz się tam gościu na główkę xD
Akurat to jej wyjdzie na dobre - jakiś ośrodek, sprawa w sądzie czy coś. Niestety po jednorazowej akcji nigdzie jej nie umieszczą, ale po sprawie sądowej coś tam w głowie zostanie i następnym razem się zastanowi kilkanaście razy zanim sięgnie po a-----l czy inne g---o.
@XenoNmusk: i jeszcze próbujecie to wytłumaczyć tym że skończy jako typowa "karyna". Jak ją w--------ą z tego gimnazjum to wtedy będzie miała problem poradzić sobie w życiu. W sumie nawet nie chce mi się tego tobie tłumaczyć bo nie świecisz inteligencją. Bodajże już jeden małolat został w----------y z gimnazjum jak był na jakimś strumyku i pewnie teraz skończy na ulicy @bartexx96: i tu nadal nie chodzi o to.
@syntezjusz: Gościu nie wypowiadaj się, bo w tym świecie to ty jesteś Kunta Kinte ( ͡°͜ʖ͡°) Najwidoczniej za dzieciaka nie miałeś dobrych wzorców i dla ciebie coś takiego jest "normą" a niestety normalne to nie jest. Cóż - powoli dążymy do tego, że tak będzie to "społeczeństwo" wyglądać. Tfu, mela na lewactwo
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#danielmagical
Komentarz usunięty przez moderatora
@bartexx96: PLUS
Dziecka nie trzeba nadzorować 24/7 wystarczy wpoić do głowy dobre maniery, pokazać co jest dobre, a co złe i dalej niech dziecko samo wyciągnie wnioski z tych wzorców.
Niestety wzorców dobrych nie ma i jest kim jest
Lecz się tam gościu na główkę xD
Akurat to jej wyjdzie na dobre - jakiś ośrodek, sprawa w sądzie czy coś. Niestety po jednorazowej akcji nigdzie jej nie umieszczą, ale po sprawie sądowej coś tam w głowie zostanie i następnym razem się zastanowi kilkanaście razy zanim sięgnie po a-----l czy inne g---o.
Nie doświadczyłeś życia to
@bartexx96: i tu nadal nie chodzi o to.
przecież ty zwierzaku cały czas mnie obrażałeś xD
Najwidoczniej za dzieciaka nie miałeś dobrych wzorców i dla ciebie coś takiego jest "normą" a niestety normalne to nie jest. Cóż - powoli dążymy do tego, że tak będzie to "społeczeństwo" wyglądać. Tfu, mela na lewactwo