Wpis z mikrobloga

Możecie polecić jakiś dobry sklep z paskami skórzanymi?

Szukam czegoś takiego jak na zdjęciu - czyli 18mm, matowy, dość płaski... przejrzałem ofertę pattini i allegro i nie widzę niczego w tym stylu...
Pasek do 100zł, nie chcę przesadzać.. ale też przede wszystkim nie chciałbym, aby było to chińskie g---o..

#zegarki #watchboners #seiko
Emill - Możecie polecić jakiś dobry sklep z paskami skórzanymi? 

Szukam czegoś tak...

źródło: comment_exItOmHllWbnFhQBN576g9ujkTnW9g0i.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emill: Rzuć okiem na fejsa na grupy Czasoholicy lub Kolekcjonerzy Zegarków - jest tam parę osób które sprzedają ręcznie robione fajne paski skórzane w dobrych cenach. I przy okazji dosyć unikalne a nie masówka.
  • Odpowiedz
@Emill: fajny ten seiko, ale malutki ( ͡° ʖ̯ ͡°) jakby miał te 40mm to bym nosił i to jak, ho ho

a co do paska to tak jak mówią inni, możesz jeszcze spróbować na forum knives albo na fejsie na stronie edc review - tam często skóroroby się ogłaszają - cuda robią, to i z paskiem problemu nie będzie.
  • Odpowiedz
@Emill: dawno temu miałem Pattini i był fabrycznie dość miękki, ale ogólnie paski nawet gdy są bardzo twarde to po paru dniach dostosowują się do kształtu nadgarstka
  • Odpowiedz
@Emill pattini jest ok, mam tylko jeden ale fajnie się spisuje. Tak do 50zł to te horido proste też są ok. O Morellato tez dobre opinie slyszalem.
  • Odpowiedz