Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +46
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +18
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

Już k---a lepiej kupić gre na allegro gdzie jest mniej bezpiecznie, niż k---a na G2a "Gdzie masz 100 procent j-----j pewności"
źródło: comment_5fAQiygH3wQQCE0kbQzAw65eiYt2gVNk.jpg
PobierzKupując bez g2 shielda nigdy mnie nie oszukano, a ty mówisz, że z ochroną g2 straciłeś 100zł? XDDD
#zarzutka
Śpiewka o kontakcie ze steam jest standardową gadką w przypadku wątpliwości, dobry sprzedawca, mało raportów lub brak, klucze z w uj legitnego źródła. Jeżeli nie rozpatrują Twojego raportu na Twoją korzyść, musi być coś podejrzanego, a to na Twoim