Aktywne Wpisy
BoskiPrototyp +19
Mleczko z rana na dobre wypróżnienie, do tego tabletki na ciśnienie... ach 36 lat(╯︵╰,)
To_The_Moon +214
Te afery doskonale pokazują podwójne standardy.
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Latop: Dell XPS L502x (i7 4 core, 8GB Ram, HDD 750GB Seagate 7,200 rpm, Win7 Home Premium)
Próbowałem ściągnąć ISO Win7 ze strony microsfontu, ale po wpisaniu klucza dostaję:
"Klucz który podałeś prawdopodobnie dotyczy systemu preinstalowanego przez
producenta. Skontaktuj się z producentem ... bla bla.."
I Doopa.
Chciałem mieć na SSD nowy czysty i legitny Win7 z naklejki z lapka (system ma 6 lat, nigdy nie przeinstalowywany, od zakupu laptopa śmiga). SSD będzie 250GB Szajsung a HDD jest 750GB i chcę uniknąć klonowania, poza tym chcę mieć nowy czysty system. Najlepiej legitny, bo w końcu jest naklejka z kodem - po to kupiłem laptop z systemem.
Poratuje ktoś jakąś radą jak to ugryźć?
Dołóż 10k i kup coś porządnego?
Usuń konto?
Taktyk?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. SSD w kieszeń USB
2. Podepnij kieszeń do lapka.
3. Sklonuj partycje/dysk (ja używałem EaseUS Todo Backup, działało).
4. Wymień HDD na SSD.
5. ????
6. PROFIT
Na pewno Windows 10 przepusci bez klucza, jeżeli Windows 7 nie zainstaluj z jakimkolwiek kluczem po instalacji nie aktywuj tylko aktualizuj
Mirki: wyjmę HDD, włożę SSD w jego miejsce i .....? z czego mam ten Win7 instalować ?
Nie mam pendriva startującego, nie mam płyty z oryginalnym W7 hp. Microsfont nie pozwala mi ściągnąć ISO W7 jak już wyżej pisałem. Skąd mam sobie penrdiva (lub w ostateczności boot cd/dvd) zrobić / ściągnąć z W7 ??
https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows7
To zaraz wrzucę na mega czy gdzieś indziej.
@snwptest: huh, nie wiem. Wydaje mi się, że powinno zadziałać...
Ten Easy US akurat sobie z tym elegancko radzi. Oczywiście zakładając, że na tym HDD nie masz więcej jak 250GB zajęte :)
https://mega.nz/#!cpAXkJqY!rYFvM7N2DX1vA26jKgn0MuNOtzGX_SSow4CAkvIsZwg