Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +781
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +74
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Dawno nas na mirko nie było, więc postanowiliśmy Was przeprosić naszym ostatnim dziełem. Rozwijamy Łódzką Serię i po Podpiwku Łódzkim i Podpiwku Łódzkim kawowym nadszedł czas na Łódzki Kwas Chlebowy.
Subiektywna komisja wybierze jutro z [+] 10 osób, które dostaną ten specjał.
Mariusz nam też z urlopu powrócił, więc opis kwasu polecamy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Lokalny specjał dedykowany koneserom oryginalnych napojów w całym kraju i wszystkim spragnionym w naszej galaktyce. Wystarcza na 7-10 L wspaniałego i orzeźwiającego kwasu chlebowego.Oto Twój towarzysz na gorące dni, szybka pomoc w chwilach zmęczenia, a przede wszystkim płyn, dzięki któremu wszystko wygląda niebanalnie i bardziej odlotowo. Pij kwas chlebowy i wyróżniaj się w tłumie butelkowców elitarnym stylem DIY. Jedź bezpiecznie na kwasie chlebowym i nie obawiaj się efektów ubocznych. Inne zalety tego napoju odkryją się same… dobrej zabawy!
#browin #rozdajozadarmo
@humanistyczny_inzynierze @Rzuku i Wy też, a co tam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡
@bar-tender: jak już spróbujesz to dej przepis
@dan3k: dostępny wszędzie gdzie są markety (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Saute: zapłakalibyśmy się za Tobą!
@Wychwalany: w jednym policzyliśmy cukier, a w drugim nie - jesteś osobą, która wprowadza u nas same ulepszenia w firmie (。◕‿‿◕。
Kurcze, super! Mam prośbę i propozycje dla Was! :)
Chciałbym swoją nagrodę przekazać komuś innemu - chciałbym ją przekazać(jeżeli jest możliwość) @nocna_furia - ja nie mam w tym momencie czasu ani możliwości aby stworzyć coś dobrego a wiem, że nasz Klaun Psikus lubi bardzo takie rzeczy + 10.08 ma urodziny, także jeżeli jest możliwość to chciałbym z okazji urodzin przekazać Jej moja nagrodę :)
Jesteście najlepsi!
@nocna_furia cho po prezent urodzinowy od Saute XD
@Browin idę, lecę! :) dziękuję:)*