Aktywne Wpisy
przecietny_facet +43
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
RandyBobandy +627
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zwyczajnie można się kontrolować ograniczając kontakt. Ty chyba też tak robisz a nie rzucasz chłopaka dla każdego napotkanego faceta?
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Już pisałam - dla mnie każdy napotkany facet, to tylko napotkany facet. Popatrzę, uśmiechnę się i nawet nie pamiętam.
Nie rozumiem co masz na myśli pisząc "ograniczać kontakt"?
Nie wyobrażam sobie sytuacji, że umawiam się z obcymi na kawę, piwo, koncert - bo od tego mam swojego mężczyznę, ale kontakt z mężczyznami mam, bo tego nie da się uniknąć. Czy flirtuję - powiem komplement, dostrzegam zmiany, jestem po prostu miła
Zaakceptował: Asterling
Większość tutaj to gimbaza, która nigdy na oczy nie widzieli nagiej laski :DDD a jak by dotknęli prawdziwego cycka to nie wiedzieliby co zrobić :DDD
1. Wątpliwe jest czy da się czegokolwiek nauczyć o facetach jako o ogóle, a nawet jeśli, to istnieje duża szansa, że ta wiedza statystyczna będzie przeszkadzać, a nie pomagać w jednostkowym związku w jakim jesteś.
2. Nawet jeśli istnieje jakaś statystycznie istotna wiedza o facetach, to wykop nie jest reprezentatywną próbą.
3.
Ileś poświęciłem czasu by przeczytać. To poświęcę trochę by napisać.
Na początku: pożądanie.(sry ale na porządanie nie mogę patrzyć).
Co do tematu. Jestem facetem. Z twarzy może powyżej 6/10. Z budowy koło 9/10. No trudno się tak siebie samego oceniać, ale no na pewno ponad średnią. Z charakteru, meh nie wiem. Nie jestem z nikim w związku.
Jako facet powiem jedno. Wygląd zawsze będzie numer 1 na początku(wygląd to nie tylko
I tak i nie. Na 1/10 się nie zdecyduję. 2/10 także nie. Ale 3/10 już może być. Zresztą to jest kwestia osobista bardzo. Jak laska by wyglądem odpychała faceta to może być problem choćby się świetnie dogadywali. Ale to, że nie jesteś 6/10 nie oznacza, że nie rekompensujesz całą sobą tego wszystkiego i facet nie jest w Tobie szczerze zakochany. I Ciebie widzi jako tą jedyną na całe życie. Oczywiście,
Zaakceptował: Zkropkao_Na