Aktywne Wpisy
Horkheimer +25
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Przez ok. 2 tygodnie go nie wyłączałem, bo gpu kopie #kryptowaluty. Mieliście tak kiedyś?
Spadek napięcia na sieci wykluczam, bo wtedy migają LEDy, a nie migaly. Wszystkie usypiacze OFF.
#pcmasterrace #komputery
@NoMercyIncluded: Cały czas trzymam gpu na ok. 65C (nie chcę magicznego 70C), więc to także wykluczam. W tle cały czas hwmonitor i czasem patrzę na temperatury itp. Raz wiatraczek nie działał, coś podeszło i tyle. Ale tak to wszystko ok.
A to nie powinno mi restartować PC? Stare gpu jak miało artefakty to powodowało restartowanie kompa. W sumie jakby gpu zaczynało padać, to nie miałbym nic przeciwko jeśli można wziąć zwrot kasy z gwarancji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
?
W filtry i inne gadżety do 100zl to tylko placebo. Przedmuchaj zasilacz, postaw nowa paste na cpu i gpu, zainwestuj w jakis refurb
Odnośnie łączenia na pcb - wiem, wiem, dlatego się wsadza na 190C do piekarnika, to jest zbliżona temperatura w której cyna z domieszkami zaczyna się topić i te mikroluty czasem na nowo chwytają. Tylko jak mówiłem - w starym gpu resetowało kompa, nie
Ostatnio rzadko, ale jak mam małe to światło mignie, ale komp chodzi zawsze. Teraz nic nie migało. Kurna, no zagadka :D
@m00n: On się kręci, ale rzadko. Ma duży próg załączania (półpasywny) i samo obciążanie go kartą graficzną nie podchodzi pod 50% czy ile tam ma.
@gozwei: GTX 1080