Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
greenscreen +5
#gromda #famemma #ishowspeed https://tvn24.pl/polska/naziol-kibol-bandyta-olgierd-l-szef-gangow-z-trojmiasta-reportaz-superwizjera-ra985640-ls2296068https://www.youtube.com/watch?v=mGT8mFqHPrQ Nie wiem czy ktoś to wyłapał na streamie, ale w pewnym momencie 6:04 Ishowspeed zaczepił na livie chłopaków z grupy Bad Company Poland której szefem jest niejaki gangster neonazista Olgierd L i gdyby nie szybkie tłumaczenie się Vasyla z gromdy który go ochraniał, to mógłby wyłapać porządnie na dziure :D
1. Mi jest niewygodnie gdy zapnę pasy
2. Młody jesteś, zobaczymy jak ty będziesz jeździć mając samochód
3. Nie masz jeszcze nawet prawa jazdy a nas pouczasz. Nawet nie jest powiedziane, że zdasz hehe.
4. Mamy dobry samochód
5. Od mojego taty (kierowca w tej sytuacji): w mojm samochodzie pasażerowie nie muszą zapinac pasów.
Ja: Muszą, możesz zadzwonić na Policję i się spytać xD
Mama: Hurr Durr, Policją nas straszy, zdradziłby rodzinę, zawsze mówiłam, że będzie wyrodnym synem (xD do momentu zdrady było to mowione na serio, z wyrodnym synem już żart)
Ja: Mama jesteś pisowcem? (Moja mame skrajnie antypis, ja też, ale tu sie chciałem już zabawić xd) bo brzmisz jak oni, też nazywają opozycję zdrajcami i donosicielami gdy skarżą pis do UE
Mama: Hurr Durr kompletnie inne sytuacje, to nie ma nic wspólnego.
I tak się kłócimy teraz, a mi zależy na edukowaniu ich już teraz bo jak zapowiedziałem, że u mnie bez pasów nikt nie pojedzie to reakcja to było coś w stylu: Yhy jeszcze zobaczymy.
@Bartoni: I jeszcze pewnie słyszysz coś w stylu "przecież tata dobrze prowadzi i ja mu ufam"? No tak, bo szansa spotkania jakiegoś debila na drodze, który wjedzie w Was jadąc "szybko ale bezpiecznie" na przestrzeni 8 km jest znikoma...