Aktywne Wpisy
zielonzielon +872
#sejm
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
"jeśli ktoś jest przeciwnikiem aborcji to niech jej sobie nie robi".
No i dziękuję, dobranoc. To powinno wyczerpać temat. Nie wiem czemu niektórzy tego nie rozumieją.
antipopulismus +142
#nieruchomosci #koalicjadeweloperska
Ja w październiku 2023: hejtuję każdego, kto nie chce iść na wybory / idzie głosować na PiS
Ja dzisiaj: sam nie zamierzam już iść na żadne wybory.
Czy PiS to większe zło? Tak. Ale nie mógłbym na siebie spojrzeć w lustrze, gdybym miał kogoś nagrodzić głosem z obecnej ekipy. Niszczą mi i tysiącom młodych ludzi szansę na normalną przyszłość.
Siostra 5 lat temu kupiła mieszkanie 46m w #wroclaw za 237
Ja w październiku 2023: hejtuję każdego, kto nie chce iść na wybory / idzie głosować na PiS
Ja dzisiaj: sam nie zamierzam już iść na żadne wybory.
Czy PiS to większe zło? Tak. Ale nie mógłbym na siebie spojrzeć w lustrze, gdybym miał kogoś nagrodzić głosem z obecnej ekipy. Niszczą mi i tysiącom młodych ludzi szansę na normalną przyszłość.
Siostra 5 lat temu kupiła mieszkanie 46m w #wroclaw za 237
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
Ja (#20) zostalem wyrzucony z toru na prostej przez @patyk15 (#25) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja(#10) zepchnięty na t1 a potem puknięty na wyjściu z szykany i spin(tu nie wiem czyja wina)
https://gfycat.com/CloseSameFrigatebird
7:35 czax
2. Kwalifikacje Semipro: back to pits i dalsza jazda
2:15 RentonB
3:40 Haszyk
4:20 RentonB
7:25 iAdamM
@rentonB to Twoje kolejne przewinienie tego typu z rzędu. Czy wiesz, że jest to zabronione (regulamin, punkt 3)?
3. Kwalifikacje Am: back to pits i dalsza jazda
4:50/5:30 Heblo
5:55/6:25 James Tevlev aka Qbol69
8:05 Cybeer
8:20 TechnoTampon
4. Am wyścig pierwszy: back to
SemiPro R2
Na dwa okrążenia przed końcem wyścigu, IAdamM zostawia mi miejsca mimo bycia praktycznie na równo z jego autem, co skutkuje spora strata do niego i brakiem możliwości wyprzedzenia. Chce nadmienić że kilka okrążeń wcześniej miała miejsce identyczna sytuacja na tym samym zakręcie.
No i tlumaczenie "Sorry nie miałem jak patrzeć na Helicorse w tym momencie" jest dla mnie #!$%@? niedorzeczne. Po co z tym jeździmy w ogóle? Jebnijcie
Komentarz usunięty przez autora
SEMI, R1, 31:48
molibdenowypszemek (#33) uderza mnie na prostej i wypycha na bandy. Byłem całkowicie przed nim, trzymałem się toru jazdy, pomimo tego zawodnik postanowił nie używać hamulca, a tym samym zepsuł mi cały wyścig na moment przed jego końcem.
SEMI, R2, 08:51
Spayk (#29) na siłę wpycha się pomiędzy mnie a zawodnika Lunevil. Dochodzi pomiędzy nimi do kolizji przez co zostaję zepchnięty na bandę, obraca mnie i
26:37 na dohamowaniu dostaję strzała od Shalky
34:03 - z mojej perspektywy dośc chamskie wypchnięcie przez molibdenowypszemek. Mógł po incydencie oddać pozycję, byłoby wszystko ok.
SEMI R2
23:04 wydaje mi się, że zbyt optymistyczny manewr ze strony Rotto. Szukał miejsca tam gdzie go nie było.
3:00 - @CYBEERR - Zepchnięcie na prostej. Tracę pozycje. W poprzednim wyścigu SEMI to samo.
3:19 - wymuszam kontakt z @NCRN na jego wyjsciu z zakrętu podczas powrotu na tor po karambolu. [przepraszam - myslalem, ze mialem lukę]
33:07 - @PolishRacer - uderzenie spychające po jego wyprzedzeniu.
AM R2
Pozdro @Skethoo - tak się walczy... :)
12:21 - @Prophet uderza we mnie podczas wyprzedzania, po czym uderzam w niego.
14:18
2:28 Ciochu uderza w mój tył przez co spinuję... chociaż miał mnóstwo miejsca na normalny wyjazd z zakrętu
SEMI - iso9001 - 2 uderzenia i ostatecznie zepchnięcie z toru - R2 3:10
SEMI R2:
2:23 Cooltys (#444) - zahacza mnie, przez co spinuję i nie czeka na mój powrót na tor.
6:21 - Molibdenowypszemek po zjeździe do pitów niekiedy ignoruje niebieską flagę i blokuje drogę innym (8:29; 12:10 zajeżdża drogę Plupi)
@DBoss: Ja tylko przypomnę, że helicorsa jest obowiązkową aplikacją.
@Cybeerr: Dało
1) Mogłeś stać do końca qual w miejscu
2) Mogłeś zrobić Back to pits i nie jechać dalej.