Wpis z mikrobloga

@AdekJadek: Dla mnie chorobą jest niegłosowanie na Korwina tylko z powodu jego opinii na temat wydarzeń sprzed 75 lat, a nie z powodu programu politycznego. Można np. nie głosować na Korwina jeśli się chce podwyżki podatków, albo nie zgadza z jego programem. Natomiast taka opinia jest bez znaczenia, co więcej jak się zna Korwina, to wiadomo, że on lubi #!$%@?ć opinię publiczną, co nie znaczy że nie zna historii, bo
  • Odpowiedz
Dla mnie chorobą jest niegłosowanie na Korwina tylko z powodu jego opinii na temat wydarzeń sprzed 75 lat, a nie z powodu programu politycznego. Można np. nie głosować na Korwina jeśli się chce podwyżki podatków, albo nie zgadza z jego programem. Natomiast taka opinia jest bez znaczenia, co więcej jak się zna Korwina, to wiadomo, że on lubi #!$%@?ć opinię publiczną, co nie znaczy że nie zna historii, bo zna ją lepiej
  • Odpowiedz
@Jah00: Tak, ludzie głosują na podobnych sobie. Nikt nie chce być utożsamiany z brakiem szacunku dla Powstańców Warszawskich BEZ WZGLĘDU na to jaki był wynik powstania. Czy było to słuszne czy nie. Dostali rozkaz i go wykonali. Narażali życie tyle mi wystarczy aby ich szanować. Korwin jako osoba kierująca się tylko i wyłącznie logiką powinien widzieć schemat (rozkaz -> wykonanie). Protokół 1% wczytany
  • Odpowiedz
Takie coś może tylko napisać podnóżek Korwina. Jesteś tym słynnym współpracownikiem z jego wpisu?

@world: Nie. Mnie interesuje tylko wolna Polska. Nawet diabła poprę, jeśli to w tym pomoże.

Nikt nie chce być utożsamiany z brakiem szacunku dla Powstańców
  • Odpowiedz
@world: Dziwne pytanie. 90% prawa w Polsce ogranicza wolność obywatela, odbiera mu pieniądze, możliwość decydowania o sobie, własnej edukacji, zdrowiu, emeryturze, rodzinie, wierze, działalności gospodarczej, możliwość zarządzania własnym majątkiem, blokuje dostęp do podstawowych produktów, do technologii, a instytucje za które państwo jest odpowiedzialne i które są podstawą wolności jak np. sądy nie działają, lub działają wadliwie. Jakieś pytania jeszcze?
  • Odpowiedz