Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +66
Powiem szczerze że wstydzę się mówić na terapii ostatnio o wielu rzeczach. Jak mam przed dorosłymi ludźmi opowiadać o tym, że śpię z pluszakami i chce być głaskana,chwalona i zaopiekowana? Przecież oni sobie pomyślą, że mam nieźle pod kopułą xd
#gownowpis
#gownowpis
diabeu255 +5
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
I kolejne pytanie,mam dość nietypowy problem z modemem ( UPC - Arris Cm550B + karta w kompie Realteka zintegrowana)
Jak podłącze modem przez kabel ethernet to po chwili ( czasami kilka sekund ,czasami po kilku minutach ) zawiesza mi się komputer.
Z kolei gdy podłącze modem przez kabel USB (niestety wtedy prędkość neta jest ograniczona do ok. 500 kB) to wszystko gra i nic się nie wiesza. Jedynie co jakiś czas internet pada kompletnie (raz podziała godzine,raz padnie 3x pod rząd) i pomaga reset modemu albo po prostu wyjęcie kabla usb i wpięcie raz jeszcze.
Wydaje mi się że częściej też pada net (przez usb) jak przeglądam strony + włączony uTorrent. Bez torka śmiga dłużej
Próbowałem różne sterowniki od Realteka,nic nie pomogło,próbowałem też w trybie awaryjnym- takie same objawy z ethernetem