Wpis z mikrobloga

@push3k-pro: konsola działa więc można poustawiać :D wiadomo, że normalna gra będzie działać lepiej, ale ta emulacja tutaj jest na prawdę dobra, kto by kiedyś pomyślał XD
  • Odpowiedz
@push3k-pro: kiedyś jak lałem boty na 1.11 albo na 1.16n to miałem screena jak na dm17 zlałem na raile xaero 250 do ileś tam na minusie :D a potem serwery swoje... to były czasy.
  • Odpowiedz
u mnie działa idealnie ;)

a ja niczego wiecej poza botami nie potrzebuje

@epi: To widać zależy od wymagań, a po za tym u mnie z miejsca jest problem, bo myszka wychodzi po za ekran, czego nawet nie wiem jak zreperować. To nie jest problem desktopowej wersji.
  • Odpowiedz
@push3k-pro: ja grałem od q3 testu od 1999 roku, potem na 1.11 na surowym quake, potem była moda na raile na dm17 i q3ctf2. potem stworzyłem swoje serwery, zrobiłem jedną z największych lig tdm w q3 1.32 osp. to były dawne czasy gdzie cała scena była na q3arena.gry.wp.pl (tzw. ORG) dzisiaj ORG jest dinozaurem ale nadal istnieje pod adresem www.quake.net.pl . To były czasy :)
  • Odpowiedz
@epi:

u mnie wystarczy raz kliknać, kursor wtedy znika i mozna grac idealnie jak w desktopowej wersji ;)

Ja nie pisałem, że nie znika. Ja pisałem, że po przesuwa się ekran trochę, a potem wyjeżdżam po za ramki.

@pablonzo: Scena jak już to istniała na irc w szumie quakenetu.
...i nadal żyje.
  • Odpowiedz