Wpis z mikrobloga

Byłem dzisiaj na kąpielisku i taka rozmowa między niebieskim a różowym paskiem:

[N] - Chodźmy teraz, nie ma kolejki
[R] - Ale Ty to zawsze jak nie ma kolejki!!!
[N] - ??? no chyba lepiej jak pójdziemy kiedy nie ma kolejki to nie będziemy musieli w niej stać?
[R] - Ale Ty tak zawsze!
[N] - ???

Poszedł dalej a ona zaczęła dreptać za nim i coś tam pod nosem narzekać.

Poszło o to, że były kolejki do korzystania z atrakcji wodnych i jak nie było kolejki to niebieski stwierdził, że teraz warto iść to od razu będą mogli wejść i korzystać na co ona #!$%@?ła właśnie taką akcję xD

Ja to musiałem aż głową pokręcić żeby zobaczyć czy to oby nie jakaś ukryta kamera xD

#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
  • 15
@blogger: Nie rozumiesz. Chwalenie sie przy innych. Kobiety całkowicie inaczej rozumieją poczucie statusu w społeczeństwie. To tak jakbyś miał kaloryfer na plaży i chodził często żeby laski widziały a Ty udajesz, ze Cie to nie rusza. To tak jak ta laska, tylko ona ma niebieskiego. I ma focha, ze on chodzi jak nikogo nie ma. Czaisz #!$%@? CZAISZ!?!?!??!?!!!!
@dioxyna: XD co ma los do nauki XD? Tak cie boli, ze nie wyznaje ślepego i zaklamego spojrzenia na rozowe jako to ze to one są patronem cnót i wierności XD? Zwykłe scumbugi. Pretensje miej do boga czy natury. Oczywiscie są mądre kobiety, mądrzejsze od 99% niebieskich ale ty sie do nich nie zaliczasz XD idz do starego niech ci czyta bajki o kśiężniczkach XDD kisne w #!$%@?
@dioxyna: Nie tylko moje. O i już typowe uogólnianie i wkładanie mi jakichś słow w usta XDD Pokazałem twoje wpisy koleżance i ma niezła beke XD Typowa suka co facet z klasą to ten co jej zapewni mieszkanie, samochód i bezpieczeństwo bo ona MUSI sie rozmnażać by sie spełnić życiowo i mieć gówno prace XDDDD