Wpis z mikrobloga

@borysEK4: Siema. Przeczytałem ze byłes ze swoją lubą na wyspie Krk, w Basce? Powiedz mi fajna to okolica? Wybieram się z rodziną we wrzesniu do Cro i zastanawiam się nad miejscem. Pojechałbys tam drugi raz? Jak z kwaterami, myslisz ze mozna jechac w ciemno czy trzeba by klepnać sobie cos na bookingu ? Pozdrawiam
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przemoziom wyspa jest super! Baška w sezonie jest zatłoczona ale we wrześniu myślę że będzie okej nawet w ciemno :) z miejsc fajnych to polecam vrbnik - fajna ukryta plaża i starówka. Mają zajebiste lody i wino które produkują tylko w tym regionie - žlahtina. Z fajnych miejsc jeszcze to krk i stara baška - najpiękniejsze plaże jakie widzialem. Ogólnie bardzo polecam
  • Odpowiedz
Yeah, to postanowione. Chorwacja taka wielka, cięzko sie zdecydować gdzie jechać. Przynajmniej mam już region ;D Z tą jazdą w ciemno tak wyskoczyłem, a przecież jadę z niemowlęciem na pokładzie ;) Głupi ja. Szukam własnie miejscowosci, patrzę na Silo, Baskę, Stara baske. Generalnie chciałbym cos mniej tłocznego, ale urokliwego.
  • Odpowiedz
@przemoziom to może vrbnik :) bo w Baśce może być dużo ludzi ale nie ma co się dziwić w końcu to spory kurort i bardzo ładny. Ja byłem 5 raz w Chorwacji i 4 razy byłem w Dalmacji w okolicach Makarskiej ale powiem ci że bardziej na krk mi się podobało :D 300 km bliżej ale czasowo wychodzi podobnie. Krócej jedzie się autostradą ale polecam bo droga jest piękna zarówno przed
  • Odpowiedz