Aktywne Wpisy
chemikorganik +107
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
zgubiles_sie_jelonku +716
Właśnie oglądam konferencje prokuratury z Piotrkowa Trybunalskiego i wyglada na to, ze prokuratura nie ma dostepu do internetu xd Na dodatek opinia biegłego za KILKA MIESIECY. Najlepszy bylo pytanie oburzonego dziennikarza:
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
Jeżeli dobrze rozumiem, jeżeli chcę by moje BTC się "rozmnożyły" na BTC i BCC to sam muszę sobie wrzucić je gdzieś na nowy adres (bo np. te trzymane na giełdzie są na ichniejszych adresach i wcale nie muszą chcieć się dzielić). Jeżeli źle rozumiem, to proszę o naprostowanie ;)
I pytanie - gdzie Wy przerzucacie? Swego czasu trzymałem wolne środki na portfelu obsługiwanym przez blockchain.info, ale niektórzy twierdzą, że to mało pewne miejsce. Coś możecie polecić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bitcoincash #btc #bcc #hardfork
@kf_x: A czym byś polecił potem bezpiecznie przesłać środki z takiego walleta na adres docelowy (np. na giełdę)?
@meetom: Jeżeli uważasz, że takie serwisy są w porządku, to weź przelej mi stówkę. Jak będziesz chciał ją komuś przesłać, to pisz prv, zrobię to za ciebie. U mnie twoja kasa będzie bezpieczniejsza, niż u ciebie, prawda?
Właściwie cały czas obracam bitcoinami, więc nie trzymam ich nigdzie "offline".
Ja po prostu wolę mniejszy pewny zysk, niż takie spekulacje..
handluje sobie tak z 10% tego co mam.
@meetom: :D... w krypto coś takiego nie istnieje jak "pewny" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprzedając teraz btc oczywiście mam szansę na spory zysk, co oczywiście kusi, ale.. mimo wszystko za duże ryzyko.
Co jest fajne to następny HF na 2x w