Wpis z mikrobloga

Wczoraj stwierdziłam, że właściwie to fajnie byłoby polecieć na Gibraltar i pogłaskać tamtejsze małpy.

Lecę dziś w nocy i póki co to chyba najbardziej spontaniczna podróżnicza decyzja, jaką podjęłam. Bez planu, bez hotelu, bez transportu. Zatem Mirki podróżniki - czy ktoś może polecić mi jakieś genialne miejsca do zobaczenia na Gibraltarze, ale też na całym wybrzeżu Portugalii? Wasze ulubione, bezludne plaże?

A jeśli ktoś miejsc nie zna, ale lubi pocztówki to chętnie wyślę jakąś gibraltarską małpę w wersji papierowej. Wyślę temu Mireczkowi lub Mirabelce, która wstawi najśmieszniejszy małpi mem. ()

#rozdajo #thegirlcontent #heheszki #podroze #podrozujzwykopem
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheGirl: Na upartego możesz Afrykę zaliczyć :D z sąsiedniego Agleciras pływają promy do Tangeru w Maroku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cena bodajże 70e w dwie strony :)
  • Odpowiedz
@TheGirl: Jak juz lecisz na Gibraltar polecam andaluzje (Plaza w Tarifie, Ronda, Grenada itd) oraz prom do Maroka (w Ramadan nie polecam). Mozna zwiedzic 3 kraje a sama Andaluzja to poprostu kopalnia zajebistych miejsc. Portugalie warto na osobną wycieczke.
  • Odpowiedz