Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki w imieniu rodziny i znajomych poszkodowanych w wypadku na drodze Konstancin-Góra Kalwaria z dnia 14.07.2017, chciałbym wam serdecznie podziękować za pomoc w nagłośnieniu sprawy oraz poszukiwaniach. Wykop ponownie pokazał swoją siłę.

Policja odnalazła białe Audi:[[link]](http://piasecznonews.pl/biale-audi-odnalezione/)

– Postępowanie jest w toku, mamy już określonego właściciela pojazdu, ale teraz musimy ustalić kto prowadził auto – informuje kom. Jarosław Sawicki z Komendy Powiatowej Policji w Piasecznie.

Mam dwie wiadomości o stanie zdrowia poszkodowanych, dobrą i złą. Zacznę do złej. Stan poszkodowano skuterzysty nadal jest bardzo ciężki i przebywa w śpiączce farmakologicznej, ponieważ nie może samodzielnie oddychać. Drugi poszkodowany ze złamanym kręgosłupem czuje się lepiej. Może poruszać rękami i nogami. Pełny obraz sytuacji dadzą specjalistyczne badania i rehabilitacja ale rokowania są dobre.

W mojej opinii ilość danych, wsparcie i pomoc przekazana przez Społeczeństwo znacząco wpłynęła na przedmiotową sprawę. Za to wam serdecznie dziękuję! Salut!

#csiwykop #piaseczno #audi #wypadek #polska #policja (taguję jak poprzednio z nadzieją, że podziękowania dotrą do zainteresowanych)
Martwiak - Mirki i Mirabelki w imieniu rodziny i znajomych poszkodowanych w wypadku n...

źródło: comment_gZbdjcvbUKAERAOr3j9iyoKTIfyUl78u.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
@Martwiak: Wczoraj 200km w trasie i cała masa takich kretynów jadących lewym pasem na czołowe, się zastanawiałem czy można z takim nagraniem gdzie ktoś naraża innych iść na policję, np był jeden agent co pod górkę na podwójnej wyprzedzał cały sznur ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz