Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +110
Zdradze wam przepis na spokojne i szczesliwe zycie w zwiazku - zone trzeba traktowac jak zone.
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Nie wolno podchodzic do niej jak do rownego sobie, kobiety nie rozumieja wielu rzeczy, czesto kieruja sie emocjami a nie logika. Oczywiscie dziala to tez w druga strone, gdzie jest lepsza ode mnie w wielu aspektach ale dzisiaj nie o tym.
Mam 28lv, zona 26lv jestesmy malzenstwem od 3 lat, w zwiazku od 4. Od samego
Czy przez obecną młodzież czeka nas upadek?
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Czy młodzi ludzie nadają się do czegokolwiek?
- tak 49.5% (586)
- nie 50.5% (599)
Psem zajmowałabym się tylko ja, przy czym nie byłoby mnie od ok 6:30 do 15 tak plus minus, 5 dni w tygodniu, psa wolałabym trzymać w kennelu, ostatecznie stworzyć jakiś prowizoryczny kojec. Na początek mogę przeznaczyć na psa tydzień, może 1,5, bardzo mało prawdopodobne, że dwa tygodnie, wszystko zależy od czasu, w którym trafi mi się pies, a chciałabym jak najszybciej, tj najwcześniej mogę z początkiem września, ale jeszcze nic nie znalazłam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak sobie poradziliście ze szczeniakiem w domu? Pytam osoby zdane na siebie, bez żadnych domowników, współlokatorów czy innych osób dochodzących.
#psy #behawiorystyka #kynologia #pytanie #kiciochpyta
@zagubiony_w_przestrzeni: komu Ty to mówisz człowieku... :P
Komentarz usunięty przez moderatora
A co konkretnie?
Adopcja lub szczeniak i twarda, stanowcza ręka.
Spraw by jego szczenięce życie było piękne inaczej wywróci Twój świat do góry nogami.
No i będzie też problem z karmieniem, takie małe smrody powinny jeść 4 razy dziennie.
@nama: weź mnie nie denerwuj nawet xD Ja tym razem chcę SBT, to sobie wyobraź jakie
Chcesz krótką poradę - opiekazwierząt.pl lub ogłoszenia na olx, gdzie zamieścisz ogłoszenie podając czas w których godzinach, ktoś móglby się zająć psem.
Ja nie widzę zostawienia na ponad 8 godzin 3 czy 4 miesięcznego szczeniaka. Niestety :<
Jak więc oduczyć psa, kiedy domownik wychodzi, by pies nie skomlał? Mój tak przez pierwsze 5 min po wyjściu a pózniej już spokój, więc to dobrze, że nie ujada cały dzień. :)
Mój tak samo. Największy problem to jak widzi obcego psa - od razu chce go "poznawać" i to jest pierwsza rzecz, którą chce go oduczyć. Stanie w zaparte i nie chce iść, bo widzi psa.