Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +84
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
niemorzliwe +2
Zarabiam 30-50k miesięcznie na czysto. Możecie zadawać pytania
a najlepsze jest to, że unia może nam skoczyć, bo bez jednomyślności nie będzie żadnych sankcji. A węgry zapowiedziały że nie poprą wniosku o ukaranie polski ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
będzie tak
Orban: a mnie się nie będziecie czepiać
Merkel: nie
Orban ok to głosuję przeciw Polsce
Nawet pozorne działania na szkodę kraju mogą przynosić pozytywne efekty.
Teraz pomyśl.
Co ma do zaoferowania Węgrom UE i co ma do zaoferowania Węgrom polski #!$%@?łek. Potem przypomnij sobie 27:1 i wyciągnij wniosek.
Komentarz usunięty przez autora
@RozowaZielonka:
Jakie Węgry?Na posiedzeniu klubu ECR J-C.Juncker przyznał, że 2/3 państw jest przeciw uruchamianiu przeciw Polsce i Węgrom art. 7 Traktatu UE.Rozumiecie to:2/3.