Aktywne Wpisy
olo1917 +930
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Tumurochir +188
Mam problem z moim #rozowypasek. Mamy po 19 lat. Ona ostatnio robi mi coraz więcej problemów, jest zła nawet o to że zobaczyłem bez niej T2.trainspotting bo były tam sceny nagości. Nie mówiąc już o tym że nie chce żebym wychodził ze znajomymi. Ja chyba tak już nie za bardzo umiem, chce żyć, doświadczać, robić co chcę, a z nią nie mogę. Ona planuje już wspólne życie i chce spędzać razem każdy dzień, mnie to męczy. Chyba pytam o oczywiste, ale powinienem z nią zerwać? Jest to dla mnie mega trudne bo widzę że mnie kocha, zgodziłem się na wspólne życie ale teraz widzę że to raczej słaby pomysł i kiedyś będę żałował.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
ANONIMOWE NA FACEBOOKU: https://facebook.com/anonimoweproblemy
z tego co widzę, to już żałujesz...
Komentarz usunięty przez autora
19-lat to serio za mało, by być dorosłym.
Zaakceptował: kwasnydeszcz
Nie odcinaj się jak niegdyś mój przyjaciel od większości/wszystkich znajomych na rzecz dziewczyny bo będziesz żałował.
Porozmawiaj z nią na spokojnie i wyjaśnij, że potrzebujesz czasu dla siebie i znajomych. Delikatnie wytłumacz, że jesteś za młody na zabawę w dom i na to przyjdzie pora za kilka lat. Jeśli tego nie zrozumie i dalej będzie, jak oplatający coraz mocniej bluszcz,