Aktywne Wpisy
Natalia-_- +155
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +639
Z tego co już znalazłem to bardzo dobrze wypada Nomu S10 (myPhone hammer energy) i Blackview BV6000. Jako uchwyt na kierownice chciałem wykorzystać Fiio 2.0. Aplikacje, które wykorzystuje do nawigacji to locus pro i naviki.
Ktoś ma jakieś doświadczenia i może coś ewentualnie polecić?
#telefony #rower #nawigacja #smartfon #chinskiecuda #pytanie #akcesoriarowerowe #gps
https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/torby-i-sakwy/torby-rowerowe/p,uniwersalny-uchwyt-rowerowy-do-smartfona-nowa-wersja-finn,623116.html
I do tego podłączony powerbank przytrytytkowany do ramy.
Też długo walczyłem z tym tematem i stanąłem na:
- Xperia Go ST27i
- uchwyt https://www.aliexpress.com/item/bicycle-for-GARMIN-edge-200-500-510-520-800-810-1000-PHONE-bike-computer-holder-bike/32749418257.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.VkpAvk
- Locus Pro
Póki co jestem bardzo zadowolony.
Uchwyt montujesz pod korek rury sterowej (pic)
Bateria trzymała ok 8h, włączony Locus jako rejestracja, ekran wyłączony, średnio co ok 30 min włączałem dla podglądu mapy w którą stronę jechać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bramborr: Czy możesz powiedzieć, co tak naprawdę daje Locus w wersji Pro, względem darmowej? Zastanawiam się właśnie czy warto. Brak reklam, to wiem. Co jeszcze z Twojego punktu widzenia?
1. Ustawienia-ekran-Wł/Wył ekran-Prowadzenie/Nawigacja-Włącz, przy powiadomieniu o punkcie
2. Ustawienia-prowadzenie-Ustaw powiadomienie o następnej zmianie kierunku-Włącz
@Bramborr: Niestety, to menu jest dostępne u mnie tylko w wersji Pro. Czy możesz sprawdzić u siebie i zrobić zrzut aby pokazać mi, jakie opcje są dostępne w tym menu?