Aktywne Wpisy
linca_pau +988
Jeśli ktokolwiek z Was łudzi się, że afera wizowa obije się na sondażach, to uwaga, nie odbije się. Mój tato niestety jest PiSowcem. Kiedyś to był facet z głową, który oglądał wszystkie kanały informacyjne żeby wyrobić sobie opinie. Teraz jedyny słuszny kanał leci w domu. Coś mu w głowie przeskoczyło i blokada. Orędzie Grodzkiego? Tego łapówkarza? No daj dziecko spokój. Czasami podejmuję rozmowy, żeby jakkolwiek do niego dotrzeć, to się zaczyna. Przejął
Remus00 +16
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
Jeżeli w pt miałem delegacje do niemiec tam miałem nocleg i w sobotę wróciłem w nocy do PL to należy mi się dzień wolny? czy mogą mnie ruchać ile wlezie i nic mi się nie należy ?
#pracbaza #prawopracy #praca
Przyklad 2 wyjazd na targi z transportem materialow na targi -> wieziesz towar = pracujesz jako kierowca
Wlicza sie w czas pracy
@prawodlapracodawcy
W piątek wiazlem sprzęt do Duesseldorf a w sobotę robiłem szkolenie z użytkowania tego sprzętu i wracałem już pusty do pl. Wychodziło by że w piątek moja praca było dostarczenie tj praca jako kierowca a w sobotę wracając pusty miałem tylko przejazd służbowy. Jak to jest rozliczane?