Wpis z mikrobloga

Siema, konta GBP ktore zakladaja w #revolut to sa subkonta w Lloydsie, co nie? Czy nie i mam p--------e bo jak mnie w pracy pytali o bank to powiedzialem ze to Lloyds bo podobno na Revolute nie chca przelewac xD #uk #londyn
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Wapniak: @adriano30: Sort Code podaje w Prepay Technologies ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pisalem do supportu i powiedzieli, ze Barclays ale jednoczesnie to, ze pracodawcy powinienem podac tylko dane ktore sa w zakladce accounts. Ale oni k---a chca jeszcze nazwe banku. Co powinienem zrobic? Jak dadza zla nazwe banku to odbije im przelew?
  • Odpowiedz
@Makku11: nie powinno moim zdaniem jak robia przelew to wpisuja nr konta i sort code, po wpisaniu sorta wyslakuje jaki bank i tyle szczerze watpie by ktos tego pilnowal (fizycznie ksiegowa musialaby to potwierdzic). Takze moim zdaniem jedyne co sie moze stac to moga sie z Toba przy przelewie skontaktowac i spytac czy aby na pewno dobry bank podales
  • Odpowiedz
@Makku11: Nie wiem po co im nazwa banku, ale chyba w większości przypadków się podaje. Raczej do niczego nie służy, może do katalogowania jakiegoś - bo banków są dziesiątki i mają dziwne nazwy. Zostaw jak jest, jedynie odbije i wtedy podasz że Barclays.
  • Odpowiedz
  • 0
@Meownacci: czyli jak podam Barclaya to nie maja do czego sie przyczepic bo te 3 po prawej sa jego skladowymi? Dzieki :D

@adriano30: powiem im dzisiaj ze sie machnalem i to Barclays byl. Najwyzej sie na mnie w-----a xD
  • Odpowiedz