Aktywne Wpisy
Ynfluencer +11
Będzie tak. Za całą pomoc Ukrainie w nagrodę zyskamy to, że cały tort odbudowy i nowych inwestycji zgarną zachodnie koncerny. Kaczyńskiemu już chóry anielskie grają w głowie jaki to piękny sojusz państw bloku wschodniego stworzymy, a prawda będzie taka, że na koniec odbędzie jakaś wielka konferencja, dogadają się potężniejsi gracze, jak dojdzie do punktu: "A co z Polską?" to wtedy rozlegnie się takie "buahahahaha"
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i
No, ale my "tylko wysyłamy czołgi, które i
CzlowiekMagnetowid +112
Jak był rok 2000 i miałem 10 lat to najbardziej na świecie chciałem zostać sprzedawcą w kiosku.
Przez cały dzień siedzisz sobie w otoczeniu najnowszych numerów Secret Service, CDA, Clicka, Focusa, KŚG, Wiedzy i Życia, Kaczora Donalda, Wallyego, Gigantów i wielu innych zajebistych czasopism, które możesz sobie za darmo czytać.
W wolnych chwilach sprzedajesz fajki i odkładasz najnowszy numer Świata Wędkarza i Pani Domu dla rodziny Gałeckich.
Po latach wciąż uważam, że
Przez cały dzień siedzisz sobie w otoczeniu najnowszych numerów Secret Service, CDA, Clicka, Focusa, KŚG, Wiedzy i Życia, Kaczora Donalda, Wallyego, Gigantów i wielu innych zajebistych czasopism, które możesz sobie za darmo czytać.
W wolnych chwilach sprzedajesz fajki i odkładasz najnowszy numer Świata Wędkarza i Pani Domu dla rodziny Gałeckich.
Po latach wciąż uważam, że
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
jakie polecacie seriale? ostatnimi czasy zabralem sie za legion ale nie wciagnal mnie (zatrzymalem sie na 4 odcinku)
jak dotad obejrzalem gre o tron, prison break, dextera, agents of shield
mam zamiar zabrac sie za preachera i american gods gdyz bardzo spodobaly mi sie trailery, ale chetnie sie dowiem czy jest jeszcze cos wartego uwagi
#seriale #netflix #rozrywka
Breaking Bad, dobra kreacja postaci.
po takich serialach czuje sie jakbym w morde dostal
@DonislawDev
zapomnialem dodac ze tez ogladalem (swoja droga to zapomnialem tez dodac true detective), ale dziekuje za sugestie
Komentarz usunięty przez autora