Aktywne Wpisy
Zoej +16
Ta ośmioletnia dziewczynka którą widzicie na tym zdjęciu została brutalnie rozstrzelana przez przedstawicieli syjonistycznego reżimu na oczach jej rodziców. Ile jeszcze świat musi zobaczyć martwych dzieci, żeby przestać tolerować apartheid i holokaust jaki ma obecnie miejsce w strefie Gazy. Ile jeszcze razy będziemy świadkami scen, gdzie izraelski rambo strzela do Bogu ducha winnych dzieci. Zadajcie sobie pytanie, kto tutaj jest tą "cywilizowaną" stroną. #izrael #palestyna #wojna
smutny_login +8
1. 32lvl
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop
Jeśli wystawiłem i sprzedałem przedmiot na #olx gość wpłacił kasę to jak mogę się zabezpieczyć/upewnić że jak mu wyśle ten przedmiot to on nie zrobi chargebacka ? Po przelewie można jakoś poznać czy był z konta czy z karty? Pierwszy raz sprzedaje poza allegro stąd moje wątpliwość.
Z góry dziękuję za pomoc
Komentarz usunięty przez moderatora
W szczegółach przelewu masz nadawcę przelewu i jego numer konta. Nie da się bezpośrednio zapłacić kartą za przelew, zawsze jest pośrednik.
Komentarz usunięty przez moderatora