Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1191
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Wojciech_Skupien +596
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

- "nooo jak mozesz byc przeciwko malzenstwom homo i temu zeby mogli adoptowac dzieci? co ci to przeszkadza? kazdy powinien miec mozliwosc malzenstwa skoro sie kochaja :) no i nie ma nic zlego w adoptowaniu przez nich dzieci skoro dobrze i odpowiedzialnie beda je wychowywac :)"
- "a po co ci prawo do broni? po co ci bron? bedziesz do ludzi strzelal? haha nieee no powinno sie zabronic posiadania broni palnej w ogole xd"
#heheszki #bekazlewactwa #gownowpis
Prawo do posiadania broni jest takie same dla wszystkich, ci którzy mają większe prawa, mają je ze względu na swój zawód itd.
Natomiast prawo do związków już jest wybiórcze.
Dodatkowo to, że twój sąsiad weźmie homo-ślub nie ogranicza twojej wolności, a jeśli twój sąsiad będzie w stanie cię postrzelić to już tak.
Dalej:
Pary homoseksualne istnieją i zdarza się, że wychowują dzieci, więc to nie jest coś, co nagle się
To samo w przypadku różnych typów zezwoleń czyli kolekcjonerskie itd że już nie wspomnę o dużej uznaniowości
@MotoKubaPL: eeee... dzięki
@Murasame: No patrz, ciekawe dlaczego...