Wpis z mikrobloga

z cyklu logika lewicowca:
- "nooo jak mozesz byc przeciwko malzenstwom homo i temu zeby mogli adoptowac dzieci? co ci to przeszkadza? kazdy powinien miec mozliwosc malzenstwa skoro sie kochaja :) no i nie ma nic zlego w adoptowaniu przez nich dzieci skoro dobrze i odpowiedzialnie beda je wychowywac :)"
- "a po co ci prawo do broni? po co ci bron? bedziesz do ludzi strzelal? haha nieee no powinno sie zabronic posiadania broni palnej w ogole xd"

#heheszki #bekazlewactwa #gownowpis
Pobierz gnt_1 - z cyklu logika lewicowca:
- "nooo jak mozesz byc przeciwko malzenstwom homo ...
źródło: comment_MVoxjiAYhIAPFY573YA8mxatE3tJnDxn.jpg
  • 11
@gnt_1:
Prawo do posiadania broni jest takie same dla wszystkich, ci którzy mają większe prawa, mają je ze względu na swój zawód itd.
Natomiast prawo do związków już jest wybiórcze.
Dodatkowo to, że twój sąsiad weźmie homo-ślub nie ogranicza twojej wolności, a jeśli twój sąsiad będzie w stanie cię postrzelić to już tak.

Dalej:
Pary homoseksualne istnieją i zdarza się, że wychowują dzieci, więc to nie jest coś, co nagle się
@Murasame: Ale #!$%@?... prawo do posiadania broni powinno wynikac z prawa do zycia i CO NAJWYŻEJ odebrane przez sad oparte dowadami a nie przesłankami i przypuszczeniami. Bo jak chce czasem popykac do tarczy tu musze byc juz panem strzelcem i startowac w zawodach. Po co ta szopka? Czy wiesz, że jak jebniesz sie w pit to mozesz dostać wezwanie do zdeponowania wszystkich jednostek broni palnej do czasu wyjaśnienia sprawy? PS na
@Murasame no czyli jednak jest zróżnicowanie

To samo w przypadku różnych typów zezwoleń czyli kolekcjonerskie itd że już nie wspomnę o dużej uznaniowości
@Murasame: Odpisywałem przed editem i z tą wersją sie zapoznałem. Nie odniosłem sie do homo wychowujących dzieci bo mam trochę problem z tym gdyż dziecka homo nie zrobią wiec "swoich" nie mają ale jeżeli dostali od rodziców dziecko na wychowanie to odpowiedzialność za ew skrzywienia dziecka spada na rodziców a dzieci są jak by nie patrzeć własnością rodziców. Nigdzie nie napisałem ze chce egzaminu na prawo jazdy.

@MotoKubaPL: eeee... dzięki