Dobra wiadomość dla programistów Arduino ( ͡°͜ʖ͡°) Od teraz możecie kodować w Visual Studio! Właśnie wydano rozszerzenie zapewniające m.in. podpowiadanie składni oraz debugowanie! Więcej informacji »Programowanie Arduino prosto z Visual Studio!
@Forbot: To do jakiegoś środowiska w końcu jest to rozszerzenie? Visual Studio czy Visual Studio code? Bo na screenach jest raz tak a raz tak. Podajecie linki do rozszerzenia Arduino do Visual Studio Code, a wyżej jest screen z Cisual Micro do Visual Studio.
@Forbot: pewnie tak :) widzę fioletową ikonkę (czy tam tło) - myślę Visual Studio, widzę niebieską ikonkę - myślę Visual Studio Code. Na stronach VS Code w faviconce jest niebieskie logo, i takie też jest domyślną ikonką programu.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
#elektronika #arduino #programowanie #forbot
źródło: comment_6LhF1ftcrxnitdRZ6IoWYEICzr7z0X57.jpg
Pobierz@Forbot: tego mi brakowało ( ͡º ͜ʖ͡º)
@jigsaw96: tzn. jak? Tutaj mamy białą ikonkę dokładnie tak, jak na stronie https://code.visualstudio.com/
źródło: comment_PmOCFPf7vq7SV21rRc4NhlIytliQ2Kns.jpg
Pobierzźródło: comment_PKM0bYjGzi2lZ9bqkoImTa8MOMjppz8n.jpg
Pobierz