Wpis z mikrobloga

Czy ja jestem zrzęda czy ludzie są #!$%@?? Dlaczego patusy w nocy zawsze muszą wykrzykiwać swoje ulubione kluby piłkarskie (swoją drogą co to ma na celu?) Ciągle słychać przekleństwa. Najgorsze to są chyba i tak karyny w grupie. Zaczynają śpiewać bo myślą, że są na eurowizji gwiazdami wieczoru. Rozmawiać nie potrafią normalnie tylko, ta która głośniej gada ta jest lepsza. I to jeszcze rozmawiają o związkach z sebami albo ile bolców na boków mają. #!$%@? serio w weekend nie ma możliwości się wyspać? Nie mieszkam w centrum miasta, ale też nie na obrzeżach. #poznan #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia
  • 15
  • Odpowiedz
@jabadabadupka: to i jeszcze sebixy które podjeżdżają swoimi dupowozami, słuchając muzyki najgłośniej jak się da, a potem darcie ryja na całe osiedle "Mariusz, złaź bo już przyjechałem". Ewentualnie porównywanie który samochód gra głośniej.
  • Odpowiedz
@jabadabadupka: nie chce byc niemili, ale karyny czy sebixy w tygodniu najprawdopodobniej pracuja wiec jak przychodzi weekend to ida sie socjalizowac bo jednym z przywilejow bycia sebixem jest zycie spoleczne na dosc wysokim poziomie wiec nie miej im zazle ze w weeknd chleja pod blokiem bo tylko na to ich stac, ja dla przykladu dre jape na ratuszu w moim miescie i zachlewam pale na ogrodkach piwnych w restauracji, ludzie
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: a nie można z kulturą się bawić tylko trzeba z siebie robić zwierzęta? Tu nie chodzi nawet o picie, niech sobie wyjdą do baru, też wychodzę, ale nie krzycze w nocy jak małpa. W okolicy nie ma ogródków piwnych. Tu chodzi o takich sebiksów i karyny, ktorzy aktualnie nie piją ale idą przez miasto, tak żeby ich każdy słyszał
  • Odpowiedz
@jabadabadupka: najprawdopodobniej robie to samo jak #!$%@? gdzies ide z kumplami bo nawet nie mysle o tym ze o tej 1 czy 2 w nocy komus moze to przeszkadzac bo jestem pijany... wieszkosc ludzi to robi, pewnie sama tak kiedys zrobilas ale ludzie kochaja sie #!$%@? to takie rzeczy kliknij jeszcze raz spoiler w komentarzu powyzej i twoje zycie stanie sie latwiejsze (tych ludzi nie stac na picie w barze
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Ja i moi znajomi nie ryczymy jak upośledzone pawiany w środku nocy (a nawet w dzień), nie puszczamy muzyki z samochodu na max vol, ani w autobusie na telefonie. To nie jest normalne zachowanie i zapewniam cię, że większość tak nie robi. Chyba, że sam żyjesz z sebixami i karynami albo innymi patusami, to w takim środowisko jak najbardziej większość może tak robić, ludzie z IQ powyżej 60 tak
  • Odpowiedz
@adex26: teraz tak gadasz a jak ci sie trafi porzadna najba to bedziesz darl jape, ja tez nie dre ze znajomymi japy ale NAPEWNO ZDAZYLO MI SIE TO ROBIC PO PIJAKU Xd ale no co ja jak smiem przeciez tu sama elita co to nigdy nic nie robi xD
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Chyba za bardzo mierzysz wszystkich swoją miarką lumpenproletariacki patusie. Wierz mi, że jest też inny świat w którym ludzi ne drą ryja bez powodu, ani w nocy, ani w dzień, nawet wtedy kiedy są nawalenie i dobrze się bawią i jest to co ciekawe większosć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz