Aktywne Wpisy
Homodoctus +155
mango2018 +34
Dlaczego Konfederacja popiera barbarzyńską Rosję?
Chodzi o pieniądze z Kremla? Chodzi o kompletny brak wiedzy na temat tego czym jest ruskimir?
Przecież Rosja to zaprzeczenie wszystkiego, o czym mówi Konfederacja.
Brak wolności wyboru, brak wolności gospodarczej,
Konfederacja tak wiele razy mówiła, że gospodarka jest najważniejsza, a tymczasem popierają kraj, w którym biznes praktycznie całkowicie podporządkowany jest władzy, kraj w którym rządzą partyjne monopole.
Kompletnie nie rozumiem.
Zachowujecie się jak #tvpis który mówi
Chodzi o pieniądze z Kremla? Chodzi o kompletny brak wiedzy na temat tego czym jest ruskimir?
Przecież Rosja to zaprzeczenie wszystkiego, o czym mówi Konfederacja.
Brak wolności wyboru, brak wolności gospodarczej,
Konfederacja tak wiele razy mówiła, że gospodarka jest najważniejsza, a tymczasem popierają kraj, w którym biznes praktycznie całkowicie podporządkowany jest władzy, kraj w którym rządzą partyjne monopole.
Kompletnie nie rozumiem.
Zachowujecie się jak #tvpis który mówi
Niemal 21 lat, dobra na studiach, niby dusza towarzystwa, ale... Od roku leczę się na depresję, nienawidzę swojej samotności. Nigdy nie byłam z facetem, raz miałam "przygodę" na imprezie (okazało się, że to dawna przyjaciółka chciała się zemścić i zapłaciła kolesiowi), zakochałam się rok temu, myślałam że coś z tego będzie, a jednak nie, bo przecież jestem ludzkim odpadem.
W październiku poszłam na studiach, tutaj wszyscy w stałych związkach, nawet nie ma do kogo zagadać. Tak już będzie zawsze? Próbowałam wszędzie, ale od roku celebruję samotność. Na zawsze zostanę damską stuleją?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dope
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora