Wpis z mikrobloga

Do mirków, którzy przeszli GTA V jakiś czas temu: pamiętacie jakąkolwiek piosenkę z gry? albo nazwę jakiejś radiostacji? bo ja przez fatalne radiostacje i brak ciekawej muzyki nie mam ochoty zagrać w tą grę raz jeszcze. ;c przeżyłbym miałką fabułę a właściwie jej koniec kiedy coś się zaczęło dziać ale muzyki nie przeżyję i jest mi z tego powodu bardzo smutno. (,)
W VC i SA to była muzyka. Teraz nie ma muzyki.
#gtav
  • 16
  • Odpowiedz
@Muszynski_Jan: każdy ma inny gust.. Zwróć uwagę na to, że tamte części były osadzone w latach 80 i 90 więc muzyka podobała się ze względu na nostalgię głównie. Fajnie było posłuchać starych numerów. V to czasy współczesne, więc słuchałeś tej samej sieczki, która leci obecnie, więc nie dziwię Ci się, że nic konkretnego nie zapamiętałeś.
  • Odpowiedz
@slodkijez: Jasna sprawa, że każdy ma inny gust ale chyba po to jest parę radiostacji żeby coś dla siebie wybrać a mimo to w V wszystko wydawało mi się jakieś miałkie. Teraz sobie przypomniałem, że zapamiętałem Lorde Tennis Court ale i tak ta muzyka pasuje do tej gry jak świni siodło. MOIM ZDANIEM. Czwórka była z kolei mocno specyficzna. Nie podobały mi się ciasne ulice i brak otwartych przestrzeni a
  • Odpowiedz