Wpis z mikrobloga

#wesele
Mirki i Mirabelki pomocy, za 3 tygodnie wybieram się na wesele kumpla i stwierdzam, że potrzebuję kupić sobie odpowiedniu ciuch na tę okazję.
Dość ciężki ten miesiąc się zapowiada $$$$ stąd moje zakłopotanie w tym temacie. Możecie polecić sklep, w którym za stosunkowo niską cenę można się ubrać? Jakaś marynarka, spodnie, koszula? Ewentualnie, czy sens ma wypożyczenie sobie marynarki na 2 dni weselicha? Wiem, że są takie opcje, jednak nigdy wcześniej nie słyszałem z pierwszej ręki jak to wszystko wygląda i czy ma to sens. Poratujcie dobrą radą. Zamierzam iść na to wesele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GALsoon: przejdz sie do ciucholandu, imho jak za 10 zl kupisz pasujacy garnitur to rownie dobrze po imprezie mozesz go potem wyrzucic. Potem wypozyczalnia. A potem rynek w bialymstoku gdzie kupisz caly zestaw za 200zl
  • Odpowiedz
@uhu8 nie no, znanym faktem jest ze ci sami sprzedawcy co sprzedaja ubrania na rynku sprzedaja te same rzeczy 2x drozej w sklepach w miescie. Polecam. Dzinsy zajebistej jakosci za 60zl? Tshirty za 15-20zl? Tylko rynek w bialymstoku.
  • Odpowiedz
@vydyah: Jak uważasz, w razie totalnej lipy z cenami w sklepach itp warto wypożyczyć na 2 dni garniak? W Katowicach jest podobno kilka firm, które w tym się specjalizują. Ceny nawet z tego co widzę 130-170zł za 2dni
  • Odpowiedz
@GALsoon: ohhhhhhh..... drogo. Powaznie mowie - jak bylem maly to za taka cene rodzice kupowali mi nowy garnitur, wlasnie na rynku. Pasowal w c--j. Imho ja bym sie przeszedl wlasnie po rynkach jakie masz w miescie? Coz tracisz, moze cos znajdziesz co posluzy nie tylko 2 dni ale kolejny rok-dwa?

Generalnie to im bardziej interesuje sie moda to nic jednak nie zastapi koszuli + garnituru skrojonego na miare. No ale....
  • Odpowiedz