Aktywne Wpisy
mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
Nie chcę się prosić o seks. Jesteśmy razem już 5 lat. Teraz już po ślubie i też jest dziecko. Sęk w tym, że brakuje mi seksu. Poza tym wszystko jest ok. Zanim się poznaliśmy wszystkie wcześniejsze dziewczyny dbały o tę strefę. Nigdy nie miałem parcia na seks, ale teraz zdaje sobie sprawę, że nie zwracałem na to uwagi, bo druga strona zawsze o tym pamiętała. Zwyczajnie jedna i druga
cardenas +374
żydowska posłanka pisze wprost, że nie jest wierna narodowi polskiemu pomimo przysięgi jaką składała.
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
#bekazlewactwa #bekazlewicy #konfederacja #4konserwy #lewica #polityka
zanim zacznę wylewać swoje gorzkie żale - jestem biseksualnym różowym paskiem. zawsze ciągnęło mnie do mężczyzn i kobiet po równo 50/50, ale teraz jednak różowe bardziej przyciągają moją uwagę. postanowiłam znaleźć sobie dziewczynę, jako że czułam się trochę samotna. jak mam być szczera, to nie jestem jakaś szczególnie atrakcyjna, przypominam trochę dziesięcioletniego chłopczyka z białaczką, ale najwyraźniej lesbijkom wydaje się urocza i często do mnie zarywają. no nieważne. w każdym razie mój problem polega na tym, że szczególnie kręcą mnie czarne dziewczyny. nie ma rzeczy, której bym w nich lubiła, podobają mi się ich włosy, usta, specyficzny temperament etc. rok temu byłam pierwszy raz w uk i po prostu raj na ziemi, tyle pięknych murzynek (╯︵╰,) może nawet bym do nich zarywała, ale wtedy nie byłam taka pewna siebie. ale jak wiadomo polska to bardzo jednolity rasowo kraj, więc moja szansa na znalezienie murzynki bi lub lesbijki, która byłaby w moim wieku jest bardzo nikła, ech. czasem sobie myślę że żadna różowa nie może mnie tak podniecić jak one. chyba jednak przestanę marzyć o czarnej królowej i pozostanę przy tym co mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
musiałam się wyżalić.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling