Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Prezydent jednego z 3 najpotężniejszych państw na świecie przyjeżdża do naszego kraju zamiast do zlewaczałych niemców i przez 30 minut z pamięci smaruje nam streszczając całą historię kraju i podkreślając jaka to duma - HURRRRR BOLZGA NIE LICZY SIE NA ŚWIECIE DURRRR WSZYSTKO POD PIS HURRRR TE SŁOWA TO TYLKO TAKIE P---------E GŁUPIE POLACZKI KONSTYTUCJA HRUUUM TVN OBRAŻAJO WSTYD111111
xDDDDDDD
#trump
http://businessinsider.com.pl/polityka/polska-armia-kupuje-od-usa-rakiety-patriot/7w7x0y9
@AndrusZgc: jako naród to oni mają gdzieś polską historię, tak samo jak my jako naród mamy gdzieś historię USA
Pomysł fajny, ale,
Zupełnie się niestety nie zgodzę, patrząc na ich narrację w podręcznikach czy w telewizji, akcentowanie niestety tylko Powstania w Gettcie, mówienie o polskich obozach zagłady trochę przeczy temu, że mają naszą historię w dupie. Problemem jest to, że my jej sami nie potrafimy sprzedać i musimy liczyć na takie dosyć odosobione
@AndrusZgc: Mają Ci w Lanosie zamontować?
Wam wykopki Cata Mackiewicza czytać, skoro jara Was takie pustosłowie. Dramat.
No i to była dostawa testowa, malutka, na cele techniczne. Nie świętujmy przedwcześnie bo PGNiG nie podpisało jeszcze żadnej umowy długoterminowej. No i liczy się cena, a jak Trump zaznaczył, będzie ona wyższa niż aktualnie płacimy. Sam kierunek dywersyfikacji jest dobry, ale decydują detale, a nie sam fakt dostaw do gazoportu.
Polaków można wszędzie zaprowadzić, wyzyskując ich stan emocjonalny. Inne narody potrafią swe emocje podporządkować planom politycznym, przezorności politycznej, kalkulacji politycznej. Emocje polityczne polskie są jak woda, czyli żywioł bierny, które każdy mądry młynarz na koło swego młyna skierować potrafi. Niestety emocje polityczne polskie są tak silne, że nie tylko koła obcych młynów obracać potrafią, lecz i zatopić bezrozumnie własną Ojczyznę. Chorujemy na