Wpis z mikrobloga

@erbo kolejny raz walczy z wyimaginowanymi wrogami Kubicy xD
Gościu zrozum. Ludzie Ci nie pisali, że #kubica na pewno nie wróci do formuły 1, tylko żebyś czekał na konkretne informacje (takie jak teraz) w momencie kiedy do byle plotki potrafiłeś dorobić fabułę filmu krótkometrażowego :D
A teraz Twoje posty wyglądają jakbyś tańczył ruchy Tomasza Niecika z popularnego gifa krzycząc "wyszło na mojeeeeee!!!!!" - no stary mega achievement, 'wygrałeś' dyskusję w internecie, która nie miała miejsca ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

(PS. Wszyscy, którzy zwracali mu uwagę są już na legendarnej czarnej liście, więc nie da się odpisać pod oryginalnym wątkiem)
#f1 #komedia
Medioholik - @erbo kolejny raz walczy z wyimaginowanymi wrogami Kubicy xD
Gościu zroz...

źródło: comment_XTcgOfSFokuNVtbmSknbcV3DgTWJM09x.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gościu zrozum.

żebyś czekał na konkretne informacje

@Medioholik:
Gościu zrozum, że jak nie jesteś januszem F1, to wiesz że nikt nie zrzuca ponad 15kg żeby się raz przejechać.
Ani też nie dostaje od fabrycznego zespołu bolidu F1 na 115 okrążeń pełnego testu i porównania z
  • Odpowiedz
  • 1
@erbo Tyle widać, że nadal nie łapiesz o co wszystkim chodziło.
Jak idziesz na testy kwalifikacyjne do pracy to też się na nie przygotowujesz a potencjalny pracodawca udostępnia swoje zasoby. Jednak nie oznacza to zatrudnienia.
Łapiesz w czym sęk?
  • Odpowiedz
@Medioholik: Daj mu spokój, szkoda sobie ryja strzępić na takich. W takich chwilach żałuję, że Kubica kiedyś po prostu definitywnie stwierdził że nie wraca do F1 i tyle, przynajmniej byłby spokój z tymi polskimi januszami F1.

A jeśli Kubica faktycznie wróci to po prostu raka będzie można dostać od tego co te janusze będą odpieprzać.
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge lol, co cię boli, że ludzie się jarają? I to nie tylko janusze - zobacz sobie co się dzieje na Reddicie pod r/formula1, poważne media związane z motorsportem o tym piszą...

W takich chwilach żałuję, że Kubica kiedyś po prostu definitywnie stwierdził że nie wraca do F1 i tyle, przynajmniej byłby spokój z tymi polskimi januszami F1.

Ja p------e... Nie mam słów xD
  • Odpowiedz
@jablkabanany: Nic mnie nie boli, a ty czytać ze zrozumieniem najwyraźniej nie umiesz.

Also, ludzie ktorzy jarają się tym na r/formula1 to są ludzie którzy coś o tym sporcie wiedzą. A nie stado p----------h sezonówców, którzy sport mają w dupie ale OMFG POLAK MUSIMY OGLĄDAĆ, CHODŹ NO TU GRAŻYNA.
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge k---a kibic to kibic. Myślę, że dla szefostwa f1 to obojętne, czy ich transmisję będzie oglądać Janusz z Grażyną na Polsacie do niedzielnego kotleta, czy "tru" fan f1 z live timingiem odpalonym równolegle na kompie - wpływy z transmisji lecą i biznes się kręci.
Nie odbieraj ludziom prawa do oglądania i kibicowania komu chcą i jak chcą xD
  • Odpowiedz
@jablkabanany: A niech sobie oglądają co chcą, jasne, ale niech nie p------ą bzdur 24/7. Dopóki o Kubicy było cicho, to kontent pod tagiem #f1 byl na w miarę sensownym poziomie. A teraz? Jedno stado debili którzy uważają ze Kubica już jest w F1, drze mordę na drugie stado debili które uważa że Kubica nigdy nie wróci do F1, wymieszane ze stadem debili/trolli uważających ze Kubica tylko rozpieprzać się
  • Odpowiedz
@Eau-Rouge no taki już urok hype'u ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja tam się cieszę, bo zawsze w takiej fali sezonowców znajdzie się parę osób, które zostaną i rzeczywiście się zainteresują (sam jestem z pierwszej fali kubicomanii w 2006 xD)
  • Odpowiedz
Dopóki o Kubicy było cicho, to kontent pod tagiem #f1 byl na w miarę sensownym poziomie.

@Eau-Rouge: Pokaż ten quality content twojego autorstwa xD

Przypominam że ostatnio twierdziłeś że FIA może przyznać SL na FP, mimo że regulamin wyraźnie mówi o 300km podczas TCC lub TPC.

Tak samo cały ten śmieszny tag januszy #f1 bajdurzył coś od jeździe samochodem max 2 letnim, podczas gdy regulamin wyraźnie
  • Odpowiedz
@jablkabanany: Ja zacząłem oglądać dzięki Kubicy, ale F1 trochę interesowałem się już wcześniej, więc pewnie i bez Kubicy prędzej czy później zacząłbym oglądać.
@erbo: Mam biedne dziecko za rączkę prowadzić?

Przypominam że ostatnio twierdziłeś że FIA może przyznać SL na FP, mimo że regulamin wyraźnie mówi o 300km

@erbo: Bo może. Na takiej licencji Alfonso Celis Jr jeździł. Co prawda on miał wymagane 300km chyba z jakiś testów, więc myliłem się co do tego szczegółu, ale on
  • Odpowiedz
@erbo: Ok, o ile czegoś nie przegapiłem, to jedyne co napisałem, to na to że ktoś stwierdził że SL nie jest potrzebna do piątkowych treningów, odparłem mu że jest potrzebna i że FIA może przyznać specjalną piątkową. Co jest faktem, nigdzie się nie pomyliłem, nigdzie nie pisałem nic o wymogu 300km.

Powiem krótko. S--------j. Nie mam zamiaru więcej czasu marnować na ciebie.
  • Odpowiedz
więc myliłem się co do tego szczegółu

@Eau-Rouge:
Ta, tylko ten "szczegół" to był najistotniejszym elementem, bo oznacza że FP only SL ma takie same wymagania jak normalna SL - 300km, a więc nie ma w niej niczego "specjalnego" - o czym oczywiście nie wiedziałeś i jak klasyczny janusz wprowadziłeś w błąd pytającego.

Tak samo jak zapewne nie wiedziałeś że SL można zrobić bolidem nawet 4 letnim, a nie 2 letnim jak wielu
  • Odpowiedz