Aktywne Wpisy

daoskar88 +94
Właśnie doświadczyłem na własnej skórze czegoś o czym tylko czytałem w internecie. Jestem w szoku jak mogło dojść do takiej sytuacji, a gdyby mnie nie było w domu i szybka reakcja to co by mogło sie stać nawet nie chce myśleć.. Obudził dym i nieprzyjemny zapach, dym wydobywający sie z pod szafki tv. Okazało sie, ze dym wydobywał sie z okolicy wtyczki.
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
źródło: temp_file3623388973866270311
Pobierz
njay +107
#kupujcopolskie
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
źródło: temp_file8322218514624550640
Pobierz

Artykuł z dobreprogramy o rekordowych udziałach linuxa na rynku desktopów (2,36%)
źródło: comment_RYOaUwsXIgVd7pITYjjmIwNxLDJrBs4w.jpg
Pobierzbadum tss ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gorzej, gdy jedziesz na defaultowych ustawieniach w W10. Koleżance udostępniłem tethering z telefonu bo był jakiś problem z wifi. I w ciągu kilkunastu minut zżarło mi pon ad 7GB transferu, bo W10 udtostępnia sobie aktualizacje P2P. Jak bym nie zobaczył, to bym nie uwierzył, że takie szybkie transfery idą po
1gb to w h-j xD po prostu xD Szczególnie da się to odczuć na ultrabookach lub małych laptopach.
Indexowanie plików potrafi się przywieszać na win7, na win 10
Jeśli 10 coś pobiera to niech będzie, że to wada. Planuję kupić i to mnie będzie wkurzać.
Ja też nie mówię, że Linux to kompletne g---o, takie np. instalowanie aplikacji podobało mi się tam 100x bardziej nawet jako laikowi, a największą