Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +465
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +593
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Od początku remontu łatwiej mnie spotkać w Castoramie niż na ośce.
Są dwie Casto obok mnie jedna w katopato druga w dg. Tylko zakupy i zwroty #!$%@?.
Kobiety na kasie to już mnie nawet o kod pocztowy nie pytają, od razu z automatu:
ja, że zawsze miły i kulturalny:
Końcóweczka #!$%@?, tak gadam już od 3 miechów i końca jak nie było tak nie ma.
W loterii paragonowej to miał bym już Dokerów dwóch gdyby nie fakt, że jestem przegrywem jak #!$%@?.
No ale nie o tym. Najbardziej lubię brać zlecenia na magazyn w Kato bo pracuje tam taki pan którego na potrzebę opowieści nazwiemy Władziem.
Władzio lat ok. 60, siwy wąs, fryzura którą mocno przerzedził czas, mięsień piwny wyhodowany na weekendowych posiedzeniach w słynnym
RODos i przede wszystkim emerytowany górnik.
A jak każdy wie na grubie letko nie ma. Humorek zakładowy na prawo i lewo więc Władzio śmieszek lvl 10.000.
Kiedyś dostałem zlecenie na 16 m2 gres ELZA 45x45 jasny beżowy, więc idę uradowany bo pośmieszkuje se z Władkiem.
Na magazynie ruch jak na Krawczyku w dni Sosnowca 2017.
Żółte chłopaki zapieprzają z paleciakami na prawo i lewo, ludzie czekają w kolejce a Władzio wyluzowany ręce w kieszeni i już mnie
dostrzegł i kroczy ku mnie.
Już wiem, że ten dzień będzie udany. Nawet, że niedziela i jutro do robo nic nie zepsuje mi tego dnia.
Patrzę, że Władzio ma już przygotowaną jakąś armatę więc musze być szybki.
Więc myślę zacznę dialog:
Przyglądam się jak wszyscy #!$%@?ą, Władziu #!$%@? na ruch:
Koleś zawsze ma #!$%@?, od trzymania rąk w kieszeni #!$%@? mu już paznokcie poobgryzał a w szatni majowy szaradzista rozwiązany do połowy ale
zmęczony jak by te palety w rękach nosił
W ciuchach roboczych akurat byłem(mimo że niedziela, dzień boży) to Władzio od razu:
I tak jeszcze przez 20 min. Aż w końcu Władzio wziął papier wysłał jakiegoś kolesia żeby mu to ściągnął.
I przyniósł mi umordowany jak #!$%@? i mówi:
Ten koleś rekompensuje mi brak miejsca na parkingu, tłok w środku i te pary które godzinami wybierają kolor ścian do przedpokoju, nadając tej czynności takiego patosu jak by od tego miały zależeć losy świata. Oczywiście najgorsze są laski:
Czasem mi się wydaję, że połowa tych "wspólnych zakupów" powinna kończyć się rozwodami no ale #!$%@?. Ja tego problemu niestety/na szczęście nie mam XDD
W sobotę pojechałem do casto tylko po listwy podłogowe czyli bez zlecenia, ale mówie aaa zajrze do Władzia zamienimy dwa słowa pośmieszuje się.
Idę do rolety wołam Władzia idzie jakiś przybity. Myśle #!$%@? no nie Władzio przybity?! człowiek humorek?! ale z drugiej strony byłem ciekaw
co takiego mogło się wydarzyć, że najśmieszniejszy koleś w sklepie taki smutny.
Po chwili przypomniał sobie o tym drugim. Znał gościa bo siedzą tam praktycznie co weekend. Dzwoni po pogotowie
podobno wchodzą do mieszkania bo otwarte, a facet już leży na ziemi...
#!$%@? kocham tego kolesia serio. Jak skończę ten remont to będę szukał byle powodu żeby znowu tam wpaść XD
#pasta #heheszki #remontujzwykopem
zmęczony jak by te palety w rękach nosił
Śmiechłam xD