Aktywne Wpisy

szklarskaporeba +300
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.

Aggressiv +180
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

- Safari się freezuje przy głupiej próbie skopiowania tekstu
- apki często nie chcą się zamknąć z poziomu multitaskingu
- czasem odpalam pokemony i wsadzam tela do kieszeni z włączonym ekranem, ten bez mojej ingerencji, pocierając ekranem o udo/spodnie potrafi zadzwonić do kumpla (true story)
- telefon czasem przegrzewa się dosyć mocno przy ładowaniu przez powerbanka
Zainstalowałem betę, bo chciałem tylko mieć możliwość nagrywania ekranu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Teraz za dużo #!$%@? z downgradem, bo mam chmurę zapchaną i sporo rzeczy nie zarchiwizowanych.
#!$%@?ć bety, ale z windows insiderem w początkowych fazach nigdy nie miałem takich problemów.
#apple
Chcesz mi powiedzieć, że aby móc nagrywać ekran, trzeba aktualizować system? Ok, to ja zostanę przy androidzie. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A to przepraszam.