Aktywne Wpisy

Notabene +602
Wykopek z IT zarabiający 15k miesięcznie właśnie pakuje piórnik i wychodzi na autobus do powiatowego bo o 7.30 ma wf, następnie będzie #!$%@?ł potem na pozostałych lekcjach xd

johann-meier +2
Co robicie, jeśli będzie wojna z Rosją i PiS każe wam iść do wojska na mięso armatnie? #wojna #rosja #mobilizacja #sluzbawojskowa #powszechnamobilizacja

Dziekuję Beacie Szydło, że w Opolu żaden muzułmanin nam kobiet nie atakuje!!
#neuropa #polityka #opole #islam #bekazprawakow
Mamy wlasne problemy wiec sciagnijmy sobie jeszcze wiecej problemow?
Czyli caly wasz wrzask i bzdury o moralnych prawach, to jedynie na pokaz zeby pokazac 'solidarnosc unii'.
Dzieki, bede sie do tego odnosil w przyszlosci przy tych komicznych moralizujacych bzdurach o matkach z dziecmi.
Z reszta juz sam premier Izraela nazwal was (zwolennikow przyjmowania imigrantow) nazywa rakiem - https://www.wykop.pl/link/3813041/premier-izraela-nazwal-zwolennikow-przyjmowania-imigrantow-z-afryki-rakiem/
Wam lewakom, wam zwolennikom przyjmowania imigrantow, zwal jak zwal.
Ja nie jestem za przyjmowaniem imigrantów, tylko uchodźców - ci ludzie są już w polsce, ale nie poznasz ich bo mają jaśniejszą skórę niż pan w kebabie
Ps. 98,3% iks de.
Lewaki, ciapaci, muzułmanie :
https://pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_jednorodno%C5%9Bci_grupy_obcej
Zastanów się nad tym jak myślisz, bo zachowujesz się jak stereotypowy prawak.
Ciekawe bo 'wy polaki' 'polaczki' 'o znowu polak katolik' leci tutaj ciagle, wlasnie najczesniej od ludzi spod #neuropa
Juz nie mowie o 'katolach' 'prawakach' 'pisiorach' 'kucach' itd.
'Ciekawe bo 'wy polaki' 'polaczki' 'o znowu polak katolik' leci tutaj ciagle, wlasnie najczesniej od ludzi spod #neuropa
Juz nie mowie o 'katolach' 'prawakach' 'pisiorach' 'kucach' itd."
Co najlepsze sam sie nie zastosowales do apelu i nazwales mnie 'stereotypowym prawakiem'.
"Ogólnie zgadzam się z oceną prawactwa na wykopie, ale Twój wpis jest wewnętrznie sprzeczny :)"
Piekna hipokryzja.
Na co ty odpowiedziales:
"Ogólnie zgadzam się z oceną prawactwa na wykopie, ale Twój wpis jest wewnętrznie sprzeczny :)"
Zachowujesz sie jak stereotypowy lewak.
A hipokryzja bije na kilometr.