Wpis z mikrobloga

Po odpaleniu #unity i zrobieniu pustego projektu nie jestem w stanie nic zrobic - czyli klikam dodam folder, sprite itp to nic sie nie dzieje. Nie wszystkie opcje da sie kliknac. Czasem pokazuje mi okna czasem nie.. Z kazdym restartem unity jest inaczej. Dlaczego?

przykladowo: Klikam Nowy Folder. Nic nie widac nic sie nie dzieje. Robie restart - widze w Projekcie - New Folder. Nie da sie go kliknac. W ogole nic jest nie klikalne procz menu na gorze. Klikam na Asset Store i na Scene juz nie moge wrocic z powrotem.

#unity3d
  • 11
@DonislawDev: chyba jednak beta nie do konca dziala poprawnie. Po stworzeniu nowego projektu lub zaladowaniu istniejacego (pustego) widze tylko top menu. Raz zadzialalo i moglem wszystko edytowac. Heh

No i lipa. Beta takze nie dziala.
@nandrolone:
Dziwnie, u mnie działa( ͡° ͜ʖ ͡°) (5.6 + Beta + 5.5).

Nie wiem czemu u Pana występuje taki problem, może warto skorzystać z Help---> Report bug (Unity), może support coś doradzi, bo szczerze nigdy nie miałem takiego problemu.
@DonislawDev: Smieszna sprawa. 5 razy odpalalem ten sam pusty projekt i za piatym dziala.. wylacze go i bedzie powtorka z rozrywki. Pisalem na forum ale sam nie wiem jak to dokladnie opisac.

Udalo sie odpalic. Zrobilem nowy folder - nie dziala drag&drop...
@nandrolone: Spróbuj powyłączać wszystkie dodatkowe programy. Mnie kiedyś otwieranie plików doubleclick nie działało przez Nvidia Geforce Experience, a dokładnie przez funkcję nagrywania okien ekranu.