Wpis z mikrobloga

Gość na grupie FB kolarstwo-handel sprzedaje klasyczne #!$%@? Oakleyów. Jak sam pisze:

Odpisuje ale za duzo osob na raz musze dokonczyc z osobami co zamowily(...)

No #!$%@? co za wstyd, ludzie się nie nauczą , że kupuje się to na co nas stać.
Już pomijam jakieś moralne aspekty, że podróba to kradzież, czy inne #!$%@? że to spowodowane brakiem pieniędzy, bo przecież możesz sobie kupić normalne okulary z Decathlonu i też będzie spoko, ale nie - mózg wyprany i trzeba mieć #!$%@? oksów. Potem mijam takiego na Dogmie z Aliexpress i Aksiumach i myśli, że nikt nie zauważy. xD

#szosa #cebulaki
J.....n - Gość na grupie FB kolarstwo-handel sprzedaje klasyczne #!$%@? Oakleyów. Jak...

źródło: comment_7MLryOD77jbni24EcUjiFTZQEtEpPvXf.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bynon: @morgahard: @Jarython: Powiedz mi co Ci przeszkadza że jakiś Janusz jeździ w podróbach wiodących marek kolarskich? Wytłumacz mi to bo nie rozumiem. Jeśli kupie nie oryginalne wkłady do drukarki HP to też będzie Cię tak dupa piekła? xD Przecież to kasa tych ludzi i mogą z nią robić co chcą, czy to mądre czy nie to druga kwestia
  • Odpowiedz
@PonuryMruk

to też będzie Cię tak dupa piekła? xD Przecież to kasa tych ludzi i mogą z nią robić co chcą, czy to mądre czy nie to druga kwestia

A jak ja se będę w internecie pisał co chciał, czy to mądre czy to głupie, to też będzie ciebie dupa piekła?
  • Odpowiedz
@morgahard: Widać że macie swoje kółeczko wzajemnej adoracji i nie dochodzą do was żadne merytoryczne argumenty, Panowie "pro cajklist z wypoku" kolego, kiedy brakło Ci argumentów tłumaczących swoje zachowanie napisałeś "będę se pisał co se chce" i myślę że to wystarczy innym użytkownikom aby skwitować twoją osobę lekkim uśmieszkiem w stylu "xD"
  • Odpowiedz
@bynon: Nie bój się kolego, Oakley notuje takie zyski żeby mógł kupić Ciebie razem z twoją miejscowością. Niech każdy rozporządza własnymi środkami tak jak uważa.
  • Odpowiedz
@PonuryMruk jakich #!$%@? argumentów? Mi zabrakło? Przecież ja przekalkowałem twój "argument", zatem jeśli mi ich zabrakło, to tobie zabrakło ich wcześniej. Przecież żaden argument z twojej strony nie padł... Jak chcesz ode mnie argumentu to proszę: handel podróbami jest w tym kraju nielegalny.
Zamiast kupować #!$%@?ę można kupić używane ubranie czy sprzęt, albo tańszy odpowiednik z marketu.
  • Odpowiedz
@PonuryMruk: no nie piraci i co teraz? Nie jest złodziejem po prostu. Jako człowiek a nie podczłowiek kupuje to na co go stać i nie okrada innych. To jest takie proste ale nadal są podludzie którzy tego nie kumają.
  • Odpowiedz
jakich #!$%@? argumentów? Mi zabrakło?

@morgahard: Nie pomyślałbym, że osoba o takim mniemaniu o sobie strzeli takiego babola. W ojczystym języku w dodatku. Ciekawe, czy posiadasz wystarczające umiejętności lingwistyczne by dostrzec swój błąd.
  • Odpowiedz